Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lusena un Dalhauzers ar ''wild card'' aizcīnās līdz Longbīčas pusfinālam

Krišs Upenieks

Lusena un Dalhauzers ar ''wild card'' aizcīnās līdz Longbīčas pusfinālam
Filips Dalhauzers
Foto: FIVB

Aizvadītajā naktī Longbīčā (ASV) noskaidrotas četras pusfinālistes FIVB ''Grand Slam'' sērijas pludmales volejbola turnīrā. Starp viņām arī Aleksandra Samoilova un Jāņa Šmēdiņa pāridarītāji Nikolass Lusena un Filips Dalhauzers.

Sportacentrs.com jau šonakt ziņoja, ka Samoilovs un Šmēdiņš pēc trim uzvarām grupām turnīra astotdaļfinālā pēc spilgta (21:17) pirmā seta piekāpās Nikolasam Lusenam un Filipam Dalhauzeram (21:17, 11:21 un 12:15).

Lusena un Dalhauzers turnīra ceturtdaļfinālā divos setos sagrāva savus tautiešus Majeru un Dohertiju - 21:15, 21:12. Pusfinālā iekļuvuši arī fantastisku sezonu aizvadošie brazīlieši Alisons un Bruno, kā arī spāņi Erera / Gavira un Nīderlandes duets Brauers / Mēvsens.

35 gadus vecais Dalhauzers 2008. gadā kopā ar Todu Rodžersu triumfēja Pekinas olimpiskajās spēlēs, 29 reizes triumfējis FIVB Pasaules kausa sērijas turnīros un kopumā pludmales volejbolā balvās nopelnījis gandrīz divus miljonus ASV dolāru. Pēc Londonas 2012. gada olimpiādes pārtrūka Dalhauzera un Rodžersa sadarbība un uz Riodežaneiro Dalhauzers centīsies kvalificēties ar Nikolasu Lusenu, lai gan iepriekš spēlēja ar Šonu Rozentālu.

Pirmajā pusfinālā savā starpā pulksten 22:05 pēc Latvijas laika spēkosies Brazīlijas un Nīderlandes dueti, bet spāņi un amerikāņi laukumā dosies naktī uz svētdienu pulksten 1:15.

Izmantotie resursi:
Long Beach Grand Slam | Match Schedule / Results

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja