Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē "Brazīlijā" risināsies EEVZA fināla posms

Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē "Brazīlijā" risināsies EEVZA fināla posms
Edgars Točs un Rihards Finsters
Foto: FIVB

5. un 6. decembrī pludmales sporta centrā „Brazīlija” norisināsies Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) sezonas noslēdzošais posms, kurā startēs arī vairākas Latvijas komandas. Latvija būs pārstāvēta gan vīru, gan dāmu turnīrā. Visas četras spēles par medaļām svētdienas pievakarē tiks demonstrētas Sportacentrs.com TV.

Lai gan vīru turnīrā sākotnēji dalību bija pieteikuši arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, bet beigu beigās tika pieņemts lēmums turnīrā nepiedalīties, lai atpūtas pauze starp sezonām būtu garāka. Šobrīd skaidrs, ka Latviju „Brazīlijas” smiltīs notiekošajā turnīrā pārstāvēs Latvijas čempioni Edgars Točs / Rihards Finsters, Sandris Andrejevs / Ģirts Glāzers un Toms Šmēdiņš / Toms Benjavs, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Volejbola federācijā. Zem jautājuma zīmes pagaidām ir Atvara Vildes un Uģa Puķīša dalība turnīrā, kuriem vēl jānoformē visi nepieciešamie dokumenti.

Dāmu turnīrā tikmēr Latviju pārstāvēs Eiropas U-18 čempions Tīna Laura Graudiņa un Paula Nečiporuka, kā arī Alise Lece un Marta Ozoliņa.

Gan sieviešu, gan vīriešu turnīros startēs pa 12 komandām. Sākotnēji tiks aizvadītas grupu turnīra cīņas, kurām sekos izslēgšanas spēļu turnīrs, kurā piedalīsies astoņas labākās komandas. Visas četras spēles par medaļām svētdienas pievakarē, no plkst. 15:00 tiks demonstrētas Sportacentrs.com TV.

Dalībnieku sastāvs (vīrieši): Eastern European Volleyball Zonal Association |...
Dalībnieku sastāvs (sievietes): Eastern European Volleyball Zonal Association |...