Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs un Finsters izstājas Kataras "Open" astotdaļfinālā

Rolands Eliņš

Točs un Finsters izstājas Kataras "Open" astotdaļfinālā
Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Edgars Točs un Rihards Finsters cietuši zaudējumu Kataras „Open” astotdaļfinālā, kurā divos setos piekāpās vāciešiem Fligenam un Bekermanam (18:21, 19:21).

Edgars Točs un Rihards Finsters pēc veiksmīgi pārvarētās kvalifikācijas nokļuva vienā apakšgrupā ar Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu. Lai arī savstarpējā mačā uzvarēja Pļaviņš un Regža, no grupas izkļuva abi pāri un abi arī vakar pārvarēja pirmo izslēgšanas spēļu kārtu.

Točs un Finsters astotdaļfinālā cīnījās ar Vācijas pāri Fligenu un Bekermanu, kuri šajā turnīrā izsēti ar augsto piekto numuru un izcīnīja uzvaru savā grupā. Visnotaļ sīvi aizvadītajā pirmajā setā vācieši uzvarēja ar 21:18, bet otrajā setā Točs un Finsters tika vēl tuvāk uzvarai, taču nācās piekāpties vēlreiz – šoreiz ar 19:21.

Līdz ar to Točam un Finsteram Kataras „Open” ir noslēdzies ar dalītu devīto līdz 16. vietu, kas ir viņu labākais sasniegums Pasaules kausa tūrē. Iepriekšējā turnīrā Točs un Finstrs Antālijā ieguva dalītu 17. vietu. Katarā notiekošās sacensības ir noslēdzošās Pasaules kausa tūres sezonā.

Izmantotie resursi:
Qatar Open | Match Schedule / Results