Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Trīs Latvijas dueti sāks cīņu Stavangeras "Major" kvalifikācijā

Trīs Latvijas dueti sāks cīņu Stavangeras "Major" kvalifikācijā
Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Rīt Norvēģijas pilsētā Stavangerā startēs Pasaules tūres posma kvalifikācija. Cīņā par grupu turnīru dosies arī trīs Latvijas pāri – Ruslans Sorokins/Aleksandrs Solovejs, Mārtiņš Pļaviņš/Hermans Egleskalns un Toms Šmēdiņš/Viktors Koržeņevičs.

Ruslans Sorokins un Aleksandrs Solovejs pretī stāsies Venecuēlas pāris Hesuss Viljafanje un Džeksons Enrikess. Šosezon viņiem labākais sasniegums ir piektā vieta Lucernas "Open" un divas uzvaras Dienvidamerikas Kontinentālās tūres posmos Bolīvijā un Peru. Uzvaras gadījumā otrajā kārtā Sorokins/Solovejs cīnīsies ar Austrālijas duetu Aiseku Kapu un Krisu Makhjū vai austriešiem Mihaelu Muraueru un Floriānu Šnetceru.

Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns cīnīsies ar Vācijas dvīņu duetu Benetu un Davidu Poņevaziem. Šis pāris šosezon ir izcēlies ar piekto vietu Rietumeiropas Zonālās asociācijas sacensībās Romā. Poņevazi piedalījās arī Jūrmalas "Masters" sacensībās, kur izcīnīja 17. vietu. Latvijā dvīņi tikās arī ar Pļaviņu/Egleskalnu, mājiniekiem uzvarot ar 21:18 un 21:15. Vienīgajā Pasaules tūres posmā šosezon Poņevazi palika 25. vietā (Fužo), bet pagājušajā sezonā izcēlās ar divām piektajām vietām (Dohas un Paranas "Open"). Ja Pļaviņš/Egleskalns arī otro reizi šosezon pārspēs Poņevazus, izšķirošajā kārtā par vietu grupu turnīrā pretī stāsies poļi Bartošs Losjaks/Pjotrs Kantors vai norvēģi Matiass Berntsens/Larss Fredriks Tvinde.

Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs pirmajā kārtā spēlēs pret vāciešiem Markusu Bekermanu un Larsu Flīgenu, kuri triumfēja Pasaules tūres pirmajā posmā Fužo. Vācijas pāris šosezon arī izcēlies arī ar 17. vietu Porecas "Major" posmā. Otrajā kārtā šīs cīņas uzvarētāju gaidīs Itālijas pāris Alekss Rangjēri/Adrians Karambula vai Pablo Bjanki/Hulians Azāds.

No Latvijas pāriem pirmie laukumā dosies Pļaviņš/Egleskalns, kuru mačs ar dvīņiem Poņevaziem paredzēts plkst. 9:30. Šmēdiņš/Koržeņevičs savu pirmo spēli aizvadīs plkst. 10:20, bet Sorokins/Solovejs – plkst. 12:00.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2015-06-10 09:46, pirms 9 gadiem
Linku?

     [+] [-]

, 2015-06-10 09:50, pirms 9 gadiem
Aloeux rakstīja: Linku?
Bildi atradis neesmu. Ik pa brīdim uzmetu acis cipariņiem.
Stavanger MAJOR | Live Scoring

Pirmajā setā vienu brīdi bija 5-8. Pēc brīža jau 11-11. Tad no 15-12 kādu laiku turējās +3, bet beigās 21-16.

     [+] [-]

, 2015-06-10 10:07, pirms 9 gadiem
21:16 21:14