Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

papildināts Jursone un Graudiņa pārvar kvalifikāciju, Ozoliņa un Lece - "lucky looser"

Rolands Eliņš

Jursone un Graudiņa pārvar kvalifikāciju, Ozoliņa un Lece - "lucky looser"
Inese Jursone un Tīna Graudiņa
Foto: cev.lu

Vaducas CEV "Satellite" sērijas otrā posma pamatturnīrā iekļuvušas Inese Jursone un Tīna Graudiņa, savukārt kvalifikāciju pārvarēt nespēja Marta Ozoliņa un Alise Lece. Abi Latvijas pāri aizvadīja trīs setu spēles, kurās pirmā seta uzvarētājs savu pārsvaru nenoturēja. Vakarā tehniskās sanāksmes laikā Latvijas duetam gan smaidīja veiksme, un rīt pamatsacensībās Marta ar Alisi startēs kā "lucky looser".

Tīna Graudiņa un Inese Jursone pamatturnīrā varēja iekļūt ar jau tikai vienas uzvaras palīdzību. Viņu pretinieces bija ar trešo kvalifikācijas numuru izsētās itālietes Toti un Džiombini, kuras sīvā cīņā tika pie uzvaras pirmajā setā (22:20), atstājot latvietes bezdibeņa malā.

Otrajā setā Graudiņa un Jursone spēja revanšēties (21:16) un mača likteņa izšķiršanu atstāt uz trešo setu, kurā visai pārliecinoši svinēja uzvaru ar 15:8.

Pamatturnīra pāru izlozes rezultāti vēl nav publicēti, taču pirmās spēles tiks aizvadītas rītdien. Rīt Vaducas turnīru uzsāks arī vīrieši, kuru kvalifikācijā piedalīsies Haralds Regža un Armands Āboliņš.

Diemžēl pamatturnīru sākotnēji neizdevās sasniegt otram Latvijas sieviešu pārim - Marta Ozoliņa un Alise Lece ļoti saspringtā trīs setu spēlē, kura ilga 53 minūtes, piekāpās Vācijas pludmales volejbolistēm Bēlenai un Zulavai. Pirmais sets tika uzvarēts ar 21:19, taču pēc tam Ozoliņa un Lece setu izskaņās tomēr piekāpās ar 18:21 un 13:15.

Vakarā tehniskās sanāksmes laikā Latvijas duetam gan smaidīja veiksme, un rīt pamatsacensībās Marta ar Alisi startēs kā "lucky looser".

Izmantotie resursi:
cev.lu