Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Egleskalns un Solovejs/Finsters cīnīsies kvalifikācijā Gštādē

Jānis Celmiņš

Pļaviņš/Egleskalns un Solovejs/Finsters cīnīsies kvalifikācijā Gštādē
Rihards Finsters
Foto: fivb.org

Trešdienas rītā cīņu par vietu Šveices pilsētā Gštādē notiekošā FIVB Major sērijas pamatturnīrā uzsāks divi Latvijas pludmales volejbola dueti – Mārtiņš Pļaviņš / Hermans Egleskalns un Aleksandrs Solovejs / Rihards Finsters. Lai kvalificētos pamatsacensībām, abiem mūsu duetiem jāuzvar divās cīņās.

Pļaviņš un Egleskalns kvalifikācijas turnīrā izsēti ar 12.numuru un pirmajā sacensību kārtā tiksies ar čehu duetu Premisls Kubala / Jans Hadrava (21), bet Solovejs / Finsters (18) sacentīsies ar austriešiem Aleksaandru Hūberu un Robinu Zeidlu (15). Abi mūsu dueti savas pirmās cīņas aizvadīs piektajā laukumā viens pēc otra. Pirmie cīņā plkst. 9:50 dosies Pļaviņš un Egleskalns, bet uzreiz pēc viņiem (plkst.10:40) arī Solovejs un Finsters.

Čehijas duets šosezon piedalījies tikai vienā FIVB organizētajā turnīrā, Fužo ierindojoties 41.vietā un nekvalificējoties pamatsacensībām. Pļaviņš un Egleskalns ar šiem čehiem šosezon reizi jau tikušies, Jūrmalas Masters sērijas turnīrā uzvarot divu setu cīņā. Arī Soloveja un Finstera pretiniekiem šajā sezonā FIVB turnīros diez ko spoži nav gājis. Visos četros turnīros, kuros startēts Austrijas duets palicis ārpus pamatturnīra dalībnieku skaita.

Pļaviņam un Egleskalnam uzvaras gadījumā pretī stāsies Marko / Garsija (Spānija) un Kazas / Kazas (Dānija) spēles uzvarētāji, bet Solovejam un Finsteram būs jāspēlē ar itāļu dvīņu brāļu Mateo un Paolo Ingroso un Telzniga / Frūbauera (Austrija) cīņas veiksminiekiem.

     [+] [-]

, 2015-07-08 09:03, pirms 9 gadiem
Vismaz punktiem sekot līdz varēs- Gstaad MAJOR | Live Scoring

     [+] [-]

, 2015-07-08 09:08, pirms 9 gadiem
Kur var redzēt šos mačus?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-08 09:25, pirms 9 gadiem
Nerādīs, tā taču kvalifikācija, pat no pašiem mačiem parasti rāda tikai centrālo kortu

     [+] [-]

, 2015-07-08 09:26, pirms 9 gadiem
Bet parasti centrālo rāda šeit- FIVB WEB TV | LAOLA1.tv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja