Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam/Egleskalnam Horvātijas posma kvalifikācijā iespēja revanšēties poļiem

Pļaviņam/Egleskalnam Horvātijas posma kvalifikācijā iespēja revanšēties poļiem
Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Horvātijas "Major" turnīru pludmales volejbolā rīt ar kvalifikācijas sacensībām sāks Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns. Atlases pirmajā kārtā pretī stāsies labi zināmie poļi Pjotrs Kantors un Bartošs Losjaks.

Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns ar Polijas duetu cīnījās jau Maskavas "Grand Slam" kvalifikācijā. Pagājušajā nedēļā Pļaviņš/Egleskalns kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās Pjotram Kantoram un Bartošam Losjakam trīs setos. Pirmo setu Pļaviņš/Egleskalns uzvarēja ar 21:19, bet pēc tam zaudēja ar 18:21 un 9:15.

Kantors/Losjaks šosezon startējuši arī Jūrmalas "Masters" turnīrā, kur izcīnīja devīto vietu. Poļu duetam devītās vietas arī Lucernas un Fužo "Open" sacensībās. Maskavā Kantors/Losjaks palika 33. vietā. Pļaviņš/Egleskalns tikmēr šajā sezonā ir izcēlušies piekto vietu Jūrmalas turnīrā, uzvaru Latvijas čempionāta pirmajā posmā un 17. vietu Ķīnas pilsētā Fužo.

Ja Pļaviņš/Egleskalns spēs revanšēties poļiem, tad Pasaules tūres posma kvalifikācijas otrajā kārtā par vietu grupu turnīrā būs jācīnās ar norvēģiem Iveru Horemu un Geiru Eitūnu vai Kazahstānas pāri Dmitriju Jakovļevu/Alekseju Kuļešovu.

Pļaviņa/Egleskalna un Kantora/Losjaka cīņa sāksies plkst. 10:00. Kvalifikācijas otrās kārtas spēle notiks plkst. 17:00.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2015-06-03 11:00, pirms 9 gadiem
Iespēja netur līdz rezultātam... 18-21 10-21