Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "0,31 sekunde līdz trešajai vietai šajā situācijā ir daudz"

Prūsis: "0,31 sekunde līdz trešajai vietai šajā situācijā ir daudz"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensību pirmās dienas komentēja abu Latvijas ekipāžu sniegumu.

"Gribējās, lai būtu labāk, bet ir tā, kā ir," secina Prūsis. "Ķibermaņa četrinieka sliktajam startam man nav izskaidrojuma. Man tas ir pārsteigums. Ar tādu startu neesam apmierināti ne mēs, treneri, ne viņi paši, ne skatītāji."

"Redzot, kā viņš šeit gatavojas, korejietis man nav pārsteigums. Tomēr likās, ka viņš mazliet atkritīs pēc otrā brauciena, jo pirmajā viņš brauca ar pirmo braucienu. Taču pirmo braucienu viņš nobrauca ar kļūdām, tāpēc otrais brauciens sanāca labāks. Labāks arī rezultāts."

"0,31 sekunde līdz trešajai vietai ir daudz. Ja būtu daudz rupjas vai muļķīgas kļūdas, tad varētu redzēt, kur iespējams rezultātu uzlabot. Bet, ja braucieni ir bijuši daudzmaz normāli un neredzi daudz, ko uzlabot, tad tas ir daudz," atzīst treneris. Braucieni Lielajam Osim nav slikti, ir tikai mazas kļūdiņas. Taču, ja trases leja vēl ir tīri OK, tad pirmajā, otrajā un pat trešajā starpfinišā nav tendences. Pārāk daudz tiek pazaudēts trases augšdaļā. Nevaru izskaidrot, vai tas ir tikai uz braukšanas vai arī skriešanas, salēkšanas un izejas ātruma rēķina. Šobrīd cipari man nav pa rokai, lai varētu sīkāk analizēt."

"Es jau vienmēr esmu piesardzīgs. Daudziem likās - ja jau divniekā bija trešā vieta, tad četriniekos otrā vieta būs neveiksme," saka Prūsis. "Mēs cīnāmies ar spēcīgiem džekiem un komandām. Esmu reālists. Jācīnās ir, varbūt kāds kļūdīsies. Tādā gadījumā jābūt gataviem ieņemt viņu vietu. Vienlaikus nevaram aizmirst, ka arī aiz muguras ir labi braucēji. Šobrīd Lielais Osis dala piekto vietu ar vēl diviem. Par to bieži vien aizmirstam, bet arī viņi rēķina savas izredzes uz priekšu."

  +3 [+] [-]

, 2018-02-24 08:35, pirms 6 gadiem
Īsāk sakot - jācenšas nezaudēt tiem, kas ar Osi dala vietu. Reāli atkal neslīd. Konkurenti var kļūdīties, bet mums kā parasti ir jābrauc perfekti, jo tehnika neslīd.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-24 09:26, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Īsāk sakot - jācenšas nezaudēt tiem, kas ar Osi dala vietu. Reāli atkal neslīd. Konkurenti var kļūdīties, bet mums kā parasti ir jābrauc perfekti, jo tehnika neslīd.
Reāli neslīd un OS 5.vieta (pagaidām). Tad jau ir ļoti labi, ja neslīdot mūs var apdzīt tikai četri.

     [+] [-]

, 2018-02-24 09:34, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Reāli neslīd un OS 5.vieta (pagaidām). Tad jau ir ļoti labi, ja neslīdot mūs var apdzīt tikai četri.
Kripss ar Lohneru ir tādi paši,kā mēs

     [+] [-]

, 2018-02-24 09:53, pirms 6 gadiem
Tas tak no sērijas TAGAD VAI NEKAD!

     [+] [-]

, 2018-02-24 12:20, pirms 6 gadiem
ĢMO rakstīja: Tas tak no sērijas TAGAD VAI NEKAD!
Ceru, ka Melbārža gadījuma ja nesanāks "tagad", tad "nekad" tiks aizstāts ar "pēc četriem gadiem Pekinā".

Varbūt kāds zina, kādi nākotnes plāni ir Žaļimam?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-24 14:46, pirms 6 gadiem
Tāds ir sports... Ja vienmēr visiem tiem, kuriem tā vajadzētu būt, tik perfekti arī viss sanāktu, tad vairs nebūtu interesanti. Puikas cīnās, lai tad nu veiksme arī stāv klāt!

     [+] [-]

, 2018-02-24 15:32, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kripss ar Lohneru ir tādi paši,kā mēs
Nē, Kripsam labākais starta laiks, tas daudz ko dod!

     [+] [-]

, 2018-02-24 15:38, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ceru, ka Melbārža gadījuma ja nesanāks "tagad", tad "nekad" tiks aizstāts ar "pēc četriem gadiem Pekinā".

Varbūt kāds zina, kādi nākotnes plāni ir Žaļimam?
Domāju ka vajadzētu gan! Citādi sanāk ka pārcietis visas tās veselības likstas tikai priekš šīs vienas olimpiādes. Bronzu protams izcīnīja taču ...

     [+] [-]

, 2018-02-24 17:06, pirms 6 gadiem
To tu Sandi pastāsti Loham, Flokai un Martinam, baidos viņi iebildīs.

     [+] [-]

, 2018-02-25 02:49, pirms 6 gadiem
Sandi!Mūsējie ,tavējie🙂,riktīgi monstri ,uz pllnu atdevuvi....aiziet

!