Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tarasova par situāciju pēc olimpiskā zelta: "Mēs ar Znaroku raudājām divatā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tarasova par situāciju pēc olimpiskā zelta: "Mēs ar Znaroku raudājām divatā"
Oļegs Znaroks. Foto: Aleksandrs Viļfs rsport.ria.ru

Daiļslidošanas populārā komentētāja un nopelniem bagātā trenere Tatjana Tarasova (Krievija) emocionāli un ar rūgtumu atceras situāciju, kad pēc 2018. gada olimpisko spēļu zelta izcīnīšanas Oļegam Znarokam nācās pamest izlasi.

"Vasarā satiku Znaroku Baltijā," atceras Tatjana Tarasova. "Mēs raudājām divatā. Ko viņi dara?! Kuru viņi soda?! Viņi soda krievu tautu. Tas taču redzams - kurš ir treneris un kurš nav. Tas nav redzams tikai viņiem, tiem priekšniekiem. Nauda viņiem ir. Bet kā tā - neatzīmēt, nesamaksāt un padzīt no komandas cilvēku, kurš kaldināja to uzvaru! Kā tā var darīt, kas viņi tādi?"

Atgādinām, ka 2017. gadā Oļega Znaroka un Hariju Vītoliņa trenētais Sanktpēterburgas SKA izcīnīja KHL galveno trofeju, līdz ar to šis treneru duets kļuva par trīskārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem (2012, 2013, 2017). Nu jau bijušie Krievijas izlases stūrmaņi uzvarējuši arī pasaules čempionātā (2014) un olimpiskajās spēlēs (2018). Pēc olimpiskās sezonas šie speciālisti zaudēja darbu gan klubā, gan izlasē.

Tā arī netika atklāts, kādēļ pēc olimpiskā zelta Znaroks un Vītoliņš zaudēja darbu Krievijas izlasē. Parādījās interesanta versija - pēc olimpiskā zelta iegūšanas izlases spēlētājiem tika uzdāvināti auto, un Znaroks esot pieprasījis piešķirt automašīnas arī treneriem - šāda uzstāšanas esot bijusi par iemeslu amata zaudēšanai (krievu hokeja federācija gan noraidīja tādu pieņēmumu).

Kā zināms, Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš pēc ilgākas pauzes pērn atgriezās Kontinentālajā hokeja līgā un trenē Maskavas "Spartak", kas pagājušajā sezonā bija vidusmēra klubs.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2020-05-16 20:23, pirms 4 gadiem
Siliņš baigi nosmīnēja kad Freiberg pieminēja Ņizņekamsku.. viņš maz tur ir bijis? Vai tikai bildes googlē ir redzējis un saklausījies "mednieku" stāstus no citiem?