Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Olimpiskās čalas: apsveikumi bobslejistiem, premjeru priecē bronza "Pejončhanā"

Rolands Eliņš

Olimpiskās čalas: apsveikumi bobslejistiem, premjeru priecē bronza "Pejončhanā"
Oskars Melbārdis un Jānis Strenga
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

No Phjončhanas olimpiskajām spēlēm Latvijas izlase bez medaļām tomēr neaizbrauks - par to parūpējās bobslejisti Oskars Melbārdis un Jānis Strenga, kuri ieņēma trešo vietu divnieku ekipāžu konkurencē. Sociālajos tīklos Latvijas līdzjutēji, sporta sabiedrības pārstāvji, kā arī politiķi pauda savu prieku par Latvijas bobslejistu panākumu, nododot plašus apsveikumus.

Latvijai līdz šim Phjončhanas olimpiskajās spēlēs nebija izdevies izcīnīt medaļu, lai gan tās tiešā tuvumā atradās gan Martins Dukurs, gan ātrslidotājs Haralds Silovs. Iepriekš Latvija bija izcīnījusi vismaz vienu medaļu trīs ziemas olimpiskajās spēlēs pēc kārtas, un šodien tomēr kļuva skaidrs, ka tas paveikts jau četrās ziemas OS pēc kārtas.

Bronzas medaļu ieguvušos bobslejistus Oskaru Melbārdi un Jāni Strengu apsveica ļoti plašs līdzjutēju loks, ieskaitot dažādus mediju izdevumus, citus sportistus un sporta pasaules pārstāvjus, tāpat laiku apsveikt medaļniekus atrada vairāki politiķi un valsts amatpersonas.

Tiesa, politiķiem ar savu apsveikumu publicēšanā sociālajā portālā nemaz tik gludi negāja un lielajā steigā nodot savus sveicienus radās arī nelielas pārrakstīšanās kļūdas. Ministru prezidents Māris Kučinskis sava apsveikuma piebildē kā OS mājvietu norādīja "PeyongChang", kamēr Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš bronzu ieguvušās ekipāžas pilotu nodēvēja par "Mēlbārdi". Neliels misēklis arī LOK ģenerālsekretāram Žoržam Tikmeram, kurš savā apsveikumā pieminēja "Mebārdi".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  +3 [+] [-]

, 2018-02-19 19:29, pirms 6 gadiem
PREMJERS PRIECĒ BRONZA "PEJONČHANĀ"
Izskaidrojiet kāds šo teikumu.
Analfabėts autors. Pārlasi, pirms liec lasīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-19 19:41, pirms 6 gadiem
Visi baigie tagad sveicēji, bet kad nauda jāatvēl sportam, tad redz nezin kur tā tie škērdēta.
Es par politiķiem, kuri baigie sveicēji atradušies

  +2 [+] [-]

, 2018-02-19 19:44, pirms 6 gadiem
Ak, ironija. ';

     [+] [-]

, 2018-02-19 20:20, pirms 6 gadiem
Rasa tiešām noblamējās ar kārtējo rūgto piezīmi. Kādreiz arī jāpasmaida

  -1 [+] [-]

, 2018-02-19 20:41, pirms 6 gadiem
oi, ja jau sigulda medaļa, tad es ceru, ka prēmijas, naudu visiem renes sportiem ar dos tikai sigulda, ne visa latvija. sigulda jau nu iet ārā no rāmjiem savā lecīgumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja