Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

ASV bobsleja pilotam Olsenam īsi pirms olimpiādes veikta apendicīta operācija

Andrejs Siliņš

ASV bobsleja pilotam Olsenam īsi pirms olimpiādes veikta apendicīta operācija
Džastins Olsens ar savu četrinieku Sočos
Foto: AP / Scanpix

Amerikāņu bobsleja komandas pilots Džastins Olsens īsi pirms Ziemas olimpisko spēļu sākšanās spēļu norises vietā Phjončhanā pārcietis apendicīta operāciju

2010. gadā līdzīga rakstura problēma piemeklēja Latvijas pilotu Jāni Miņinu Vankūveras spēlēs, kurš bija spiests izlaist divnieku sacensības, bet vēlāk stūmēju veselības likstu dēļ nestartēja arī četriniekos.

Amerikāņi gan izteikusi cerību, ka Olsens uz sacensībām varētu būt gatavs atgriezties ierindā. "Brīdis, kad šī lieta gadījusies, ir neveiksmīgs. Mums sāp sirds par Džastinu. Tomēr viņš gadu gaitā pierādījis, ka spēj tikt galā ar grūtībām un atgriezties virsotnēs," sacīja ASV bobsleja un skeletona federācijas vadītājs Darins Stīls.

"Viņš darīs visu iespējamo, lai varētu doties uz startu divnieku sacensībās. Nav šaubu par viņa mentālo spēku un sagatavotību, taču mums jāizskata iespējas gadījumam, ja viņš nebūs fiziski gatavs startēt," turpināja Stīls. Ierasts, ka pēc apendicīta operācijas nepieciešamas viena līdz trīs nedēļas, lai atgrieztos iepriekšējā fizisko kustību ritmā.

Divniekiem sacensības paredzētas 18. un 19. februārī,bet četrinieku ekipāžas sacentīsies 24. un 25. februārī.

Līdz šim lielākos panākumus 30 gadus vecais Olsens guvis kā stūmējs - 2010. gadā Vankūverā viņš Stīvena Holkomba pilotētajā četriniekā kļuva par olimpisko čempionu. Pirms un pēc tam Olsens trīs reizes kļuvis par pasaules čempionu. Sočos Olsens kā pilots izcīnīja 12. vietu četriniekos.

Šajā sezonā Olsens divniekos Pasaules kausā palika 16. vietā kopvērtējumā, bet labāko rezultātu sasniedza otrajā posmā Leikplesidā, kur izcīnīta trešā vieta. Četriniekos Olsena ekipāža bija 20. vietā kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.reuters.com/

     [+] [-]

, 2018-02-06 14:51, pirms 6 gadiem
nu būs grūti viņam cienīgi nostartēt tagad

     [+] [-]

, 2018-02-06 15:21, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: nu būs grūti viņam cienīgi nostartēt tagad
Interesanti, ASV var kaut ko papildus pieteikt, vai viņiem 1 ekipāža izkrīt?

     [+] [-]

, 2018-02-06 15:40, pirms 6 gadiem
Edgars rakstīja: Interesanti, ASV var kaut ko papildus pieteikt, vai viņiem 1 ekipāža izkrīt?
es domāju ,ka nevar , pārāk maz laika palicis

     [+] [-]

, 2018-02-06 17:47, pirms 6 gadiem
нapoд я нaрыл мeтoд кaк пoдкачaтcя домa, этoт мeтод oпиcан в блoгe одногo чувaкa. C нaчaла нe пoверил, но решил попpобовать ведь цeнa вoпроca копeeчнaя и был в шоке уже через неделю: cтaл уходить пивной живот, пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат и уже чeрез неделю убрaлa в тaлии пapу caнтимeтpов и это вce бeз диeт и cпopтa. Вoт тот блог, повepьте тaм вce пpaвдa oпиcанo ---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

  -1 [+] [-]

, 2018-02-06 18:38, pirms 6 gadiem
Nebija gadījumā kādam no mūsējiem kaut kad kas tāds?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-06 18:39, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Nebija gadījumā kādam no mūsējiem kaut kad kas tāds?
2010. gadā līdzīga rakstura problēma piemeklēja Latvijas pilotu Jāni Miņinu Vankūveras spēlēs, kurš bija spiests izlaist divnieku sacensības, bet vēlāk stūmēju veselības likstu dēļ nestartēja arī četriniekos.