Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Video: Prūsis: "Ja pierādīsies manipulēšana ar elektroniku, man sports būs beidzies"

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis videointervijā atcerējās arī kādu telefona zvanu 2014. gada vasarā, kad nācās aizdomāties par godīgumu Soču olimpiskajās spēlēs. Soču olimpiādē Prūsim pašam bijušas aizdomas par neatļautu slieču apstrādi un manipulācijām ar elektroniskajām laika ņemšanas ierīcēm, bet valsts atbalstīta dopinga sistēma viņu šokējusi.

P.S. Tuvākajās dienās portālā Sportacentrs.com varēsiet noskatīties pilnu interviju ar Sandi Prūsi.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs: SteveDavis

  +9 [+] [-]

, 2017-12-29 00:14, pirms 6 gadiem
SteveDavis rakstīja: Ļoti godīgi un korekti .DukurTēvam būtu kur pamācīties
dukur teevs pats zinaas ,kaa un ko un kad !!! netaisi visus peec vienas snites!!!

  -3 [+] [-]

, 2017-12-29 00:30, pirms 6 gadiem
Tas viss katu pasākums, kas valda renē jau vien šo sporta veidu padara komisku. Tās visas tehniskās regulas bobiem un kamanām, sliecēm ir tik viņiem pašiem zināmas un izprotamas. Visu cieņu Prūsim protams, gan jau pilno interviju noskatīšos tāpat.

  +4 [+] [-]

, 2017-12-29 00:34, pirms 6 gadiem
chaksis rakstīja: dukur teevs pats zinaas ,kaa un ko un kad !!! netaisi visus peec vienas snites!!!
Jāpiekrīt katram ir tiesības uz savu viedokli

  +8 [+] [-]

, 2017-12-29 00:59, pirms 6 gadiem
Sandi, krievi ir tik slimi, ka viņi pat varēja ar laiku krāpties.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-29 06:06, pirms 6 gadiem
Protams, ka var manipulēt ar elektroniku! Tāpēc jau tā ir elektronika, tikai jautājums ir vai to dara?

  +3 [+] [-]

, 2017-12-29 06:48, pirms 6 gadiem
atvaino rakstīja: Protams, ka var manipulēt ar elektroniku! Tāpēc jau tā ir elektronika, tikai jautājums ir vai to dara?
Es brīnīšos ja pierādīsies ka krievi to nav darījuši.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-29 09:35, pirms 6 gadiem
Fakts, ka Tretjakovam bija 4i identiski starti, jau pats runā par sevi. Vēl jo vairāk, ka mērītas tiek sekundes tūkstošdaļas.

     [+] [-]

, 2017-12-29 10:43, pirms 6 gadiem
Jocīgs sports, pirmais šešiniek 4niekos 2 braucienu summā brauc ar kopējo 0,2sek starpību, nu reāli visi brauc vienādi, vizuālu starpību tehniski nevar redzēt un ar rokas hronometru neuzņemt, jocīgs sports.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-29 10:53, pirms 6 gadiem
ii_key rakstīja: Fakts, ka Tretjakovam bija 4i identiski starti, jau pats runā par sevi. Vēl jo vairāk, ka mērītas tiek sekundes tūkstošdaļas.
Klau, nu tas taču ir izrunāts jau desmit reizes. Arī citiem skeletonistiem starta laiki bija pārsvarā 0,02 sekunžu robežās. Šķiet, ka arī Dukuram.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 11:21, pirms 6 gadiem
ii_key rakstīja: Fakts, ka Tretjakovam bija 4i identiski starti, jau pats runā par sevi. Vēl jo vairāk, ka mērītas tiek sekundes tūkstošdaļas.
kādas vēl tūkstošdaļas skeletonā ?
VOT JA KAMANĀS TĀ BŪTU , TAD VARĒTU DISKUTĒT PAR TO

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 15:47, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Klau, nu tas taču ir izrunāts jau desmit reizes. Arī citiem skeletonistiem starta laiki bija pārsvarā 0,02 sekunžu robežās. Šķiet, ka arī Dukuram.
tu arī atbildēji pats uz savu kritiskumu, 0,02 robežas simtdaļās bija atšķirība ik vienam un pa dienām, bet identiski 4 skrējieni pēc starta identiski nav reāli, 2 vel iespējams bet ne 4, simtdaļas neticu ka viņš ka robotikas sistēma spēj veikt pietam nevis vienu darbību, bet skriet,grūst,un uzgulties, pie tam laik apstākļi ledus utt, ka robots uz sliedi, kur visi apstākļi ir vienādi un jauda tiek regulēta vienādi utt, tas ir cilvēks, vai Pasaules labākais skeletonist M.Dukurs, ir visas savas karjeras laikā vienā posmā veicis 4 identiskus startus ? un viņš ir labākais pasaulē, nav tādu otru kā viņš

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 17:18, pirms 6 gadiem
Tas bija relatīvi nojaušams uzreiz pēc,vienīgais par ko brīnīties ir kāpēc tik daudz laika prasīja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-29 17:18, pirms 6 gadiem
Esmu par 95% parliecinats, ka ar elektroniku Socos manipuleja. Atceros vel ta itka, tas butu noticis vakar kad Zubkovam bija lenaks starts, krietni mazaks atrums visos trases chekpointos tomer mistiska veida viena no pedejiem chekpointiem vins aizgaja prieksa Melbardim kautgan atrums bija tapat mazaks un nekas neliecinaja, ka Melbardis kautkur taja trases dala butu tik rupji kludijies.
Un tas pats bija ar pilnigi visiem krieviem renes sporta Sochos.
Nemaz nerunasim par Tretjakova unikalo sniegumu 4x pec kartas noskriet vienadu laiku uz simtdalam.

ABSURDS, un zinot krievu negodibu, shovinismu un kaari pec panakumiem un atzinibas tad esmu pilniba parliecinats par krapshanu visur, kur uz aci nevar pateikt, ka kads finishee pirmais.

     [+] [-]

, 2017-12-29 17:32, pirms 6 gadiem
WhiteLegend rakstīja: tu arī atbildēji pats uz savu kritiskumu, 0,02 robežas simtdaļās bija atšķirība ik vienam un pa dienām, bet identiski 4 skrējieni pēc starta identiski nav reāli, 2 vel iespējams bet ne 4, simtdaļas neticu ka viņš ka robotikas sistēma spēj veikt pietam nevis vienu darbību, bet skriet,grūst,un uzgulties, pie tam laik apstākļi ledus utt, ka robots uz sliedi, kur visi apstākļi ir vienādi un jauda tiek regulēta vienādi utt, tas ir cilvēks, vai Pasaules labākais skeletonist M.Dukurs, ir visas savas karjeras laikā vienā posmā veicis 4 identiskus startus ? un viņš ir labākais pasaulē, nav tādu otru kā viņš
Arī Austrālijas skeletonistei Čaferei starta laiki visos četros braucienos bija identiski. Ņemot vēra, ka starta ieskrējieni lielākajai daļa variēja 1-2 simtdaļu robežās, varbūta, ka visos četros startos būs vienāds rezultāts, ir apmēram 2,5 ceturtajā pakāpē, kas ir ap 1 pret 40. Kopumā startēja 47 dalībnieki (vīrieši un sievietes), divi uzskrēja vienādus startus. No matemātikas viedokļa nekā dramatiska.

     [+] [-]

, 2017-12-29 17:36, pirms 6 gadiem
alexey sonar rakstīja: Esmu par 95% parliecinats, ka ar elektroniku Socos manipuleja. Atceros vel ta itka, tas butu noticis vakar kad Zubkovam bija lenaks starts, krietni mazaks atrums visos trases chekpointos tomer mistiska veida viena no pedejiem chekpointiem vins aizgaja prieksa Melbardim kautgan atrums bija tapat mazaks un nekas neliecinaja, ka Melbardis kautkur taja trases dala butu tik rupji kludijies.
Un tas pats bija ar pilnigi visiem krieviem renes sporta Sochos.
Nemaz nerunasim par Tretjakova unikalo sniegumu 4x pec kartas noskriet vienadu laiku uz simtdalam.

ABSURDS, un zinot krievu negodibu, shovinismu un kaari pec panakumiem un atzinibas tad esmu pilniba parliecinats par krapshanu visur, kur uz aci nevar pateikt, ka kads finishee pirmais.
Jā, par Zubkova zemo beigu ātrumu gan ir aizdomīgi. No TOP braucējiem viņam vienīgajām bija tā, bet splita laiks tajā sektorā tāpat ļoti labs.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 18:44, pirms 6 gadiem
ii_key rakstīja: Fakts, ka Tretjakovam bija 4i identiski starti, jau pats runā par sevi. Vēl jo vairāk, ka mērītas tiek sekundes tūkstošdaļas.
Sekundes simtdaļas Bet tas tā. Tas ir pārāk nereāli. 2 vienādus startus uzskriet es vēl saprastu,bet nu 4 startus uzskriet -hotj ubej,bet nekad tam neticēšu. Tur ir vairāki blakus faktori,lai tas nebūtu iespējams.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 21:33, pirms 6 gadiem
Par Tretjaku aizdomīgi tas, ka PILNĪGI NEVIENU reizi netika parādīts pilns starta ieskrējiens.. to gan šķiet LTV7 ''analizēja'' bet nu.. aizdomīgi. It īpaši, ja komplektā ir 4 vienādi starti. Jā, viņš nebija vienīgais, bet tik pat labi arī austrāliete bija tikai upuris, lai panāktu rezultātu ticamību. Bet no otras puses - tad jau varēja kā Zubkovam, ka pēkšņi vienkārši aizlido..