Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Jaukto komandu sacensības paralēlajā slalomā tiek pārceltas spēcīga vēja dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jaukto komandu sacensības paralēlajā slalomā tiek pārceltas spēcīga vēja dēļ
Mikaela Šifrina. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Jaukto komandu sacensības paralēlajā slalomā Pekinas olimpiskajās spēlēs sestdien tika pārceltas uz nenoteiktu laiku spēcīga vēja dēļ.

Sestdien bija paredzētas jaukto komandu sacensības paralēlajā slalomā, taču spēcīga vēja dēļ tās vispirms tika pārceltas uz nedaudz vēlāku laiku, tomēr vējš nemazinājās un tika nolemts sacensības pārcelt.

"Sakarā ar spēcīgo vēju un atjaunoto laikapstākļu prognozi tiesneši un organizētāji vienojās, ka šodien nav iespējams aizvadīt jaukto komandu sacensības paralēlajā slalomā," paziņoja Starptautiskā Slēpošanas federācija (FIS).

Ja pēdējās kalnu slēpošanas sacensības, kas paredzētas Pekinas olimpiskajās spēlēs, tiks atceltas pavisam, tad tā būs vien otrā reize ziemas olimpisko spēļu vēsturē, kad kādas sacensības netiek aizvadītas.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums