Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #124 Ārpus kadra: Miņins par darbu ar Ķīnas izlasi, konfliktiem, Melbārdi

Andris Liepa
Andris Liepa
Svaigākajā podkāsta "Ārpus kadra" epizodē pie Almanta Poikāna ciemojas viens no neatkarīgās Latvijas labākajiem bobsleja pilotiem Jānis Miņins. Sarunā viņš pastāsta par iepriekšējo gadu darbu ar Ķīnas izlasi, vietējo un ārzemju treneru īpatnībām, tāpat parunājam arī par Latvijas izlasi un atceramies laiku pēc Vankūveras olimpiskajām spēlēm, kad Miņins konfliktēja ar Sandi Prūsi un Latvijas bobsleju. Neilgi pēc tam Miņins nieka 30 gadu vecumā noslēdza bobslejista karjeru un sāka strādāt par treneri. Miņins arī dalās pārdomās, kā tikt galā ar vāciešu dominanci bobslejā. Viena no tēmām arī Oskars Melbārdis, kurš savas titulētās karjeras sākumā bija tieši stūmējs Miņina ekipāžā.

Vērtējums: -1

     [+] [-]

, 2022-03-18 08:58, pirms 2 gadiem
Sportistiem kuriem bija līgums Krievijā prasīja no tiem atkāpties saistībā ar karu Ukrainā. Tagad laiks prasīt to pašu saistībā ar Ķīnas cilvēktiesību pārkāpumiem kas notiek gadu desmitiem. Jāsāk pasaulei mosties.