Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #124 Ārpus kadra: Miņins par darbu ar Ķīnas izlasi, konfliktiem, Melbārdi

Svaigākajā podkāsta "Ārpus kadra" epizodē pie Almanta Poikāna ciemojas viens no neatkarīgās Latvijas labākajiem bobsleja pilotiem Jānis Miņins. Sarunā viņš pastāsta par iepriekšējo gadu darbu ar Ķīnas izlasi, vietējo un ārzemju treneru īpatnībām, tāpat parunājam arī par Latvijas izlasi un atceramies laiku pēc Vankūveras olimpiskajām spēlēm, kad Miņins konfliktēja ar Sandi Prūsi un Latvijas bobsleju. Neilgi pēc tam Miņins nieka 30 gadu vecumā noslēdza bobslejista karjeru un sāka strādāt par treneri. Miņins arī dalās pārdomās, kā tikt galā ar vāciešu dominanci bobslejā. Viena no tēmām arī Oskars Melbārdis, kurš savas titulētās karjeras sākumā bija tieši stūmējs Miņina ekipāžā.


, 2022-03-18 08:58, pirms 2 gadiem
Sportistiem kuriem bija līgums Krievijā prasīja no tiem atkāpties saistībā ar karu Ukrainā. Tagad laiks prasīt to pašu saistībā ar Ķīnas cilvēktiesību pārkāpumiem kas notiek gadu desmitiem. Jāsāk pasaulei mosties.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.