Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Pāru sacensībās daiļslidošanā Francijas duets Papadakisa/Sizerons labo pasaules rekordu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pāru sacensībās daiļslidošanā Francijas duets Papadakisa/Sizerons labo pasaules rekordu
Gabriela Papadakisa/Gijoms Sizerons. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

LETA. Pekinas olimpisko spēļu daiļslidošanas sacensībās pāriem par līderiem sestdien kļuva Francijas duets Gabriela Papadakisa/Gijoms Sizerons.

Francijas duets ritmdejās ieguva 90,83 punktus, turklāt par 0,8 punktiem laboja sev piederošo pasaules rekordu. Otrajā pozīcijā ar 88,95 punktiem atrodas Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) pāris Viktorija Siņicina un ŅIkita Kacalapovs, kuri ir pasaules un Eiropas čempioni. Savukārt trešajā pozīcijā ar 87,13 punktiem pēc ritmdejām ir ASV duets Medisone Habella/Zakarijs Donahjū.

Izvēles programmai kvalificējās 20 no 23 startējušajiem pāriem. Medaļas dejās uz ledus tiks dalītas 14. februārī.

2018. gada Phjončanas olimpiskajās spēlē zelta godalgas dejās uz ledus izcīnīja Tesa Virtū un Skots Moirs no Kanādas, savukārt Papadakisa/Sizerons tika pie sudraba. Tikmēr bronzas medaļas tika amarikāņiem Maijai un Aleksam Šibutani.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums