Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs: "Es centīšos, strādāšu un atdošos, cik varēšu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasiļjevs: "Es centīšos, strādāšu un atdošos, cik varēšu"
Deniss Vasiļjevs. Foto: AFP/Scanpix

Pekinas olimpiskajās spēlēs 13. vietu izcīnījis Latvijas daļslidotājs Deniss Vasiļjevs, kurš sarunā ar "Latvijas Sabiedrisko Mediju" pauda prieku par parādīto sniegumu.

"Man tā ir vislieliskākā pieredze un tas, ko vēlos. Man nebija nekādu nepareizu domu," teica Vasiļjevs. "Bija tikai prieks, ka esmu šeit, ka esmu olimpiskajās spēlēs. Jā, esmu ļoti priecīgs par sevi, par to, ko esmu izdarījis. Man tas patika, un tas man ir visdārgākais. Visvērtīgākais, ka gribu to darīt atkal, trenēties un izpausties, un darīt, ko es gribu."

"Slidoju savām emocijām un slidoju savu sirdi, kas man ir vismīļākais un visdārgākais," sacīja Vasiļjevs, kuram bija jāstartē rīta pusē. "Tā bija mana pirmā programma, ko noslidoju tik agri. Tā ir īpaša jauna pieredze, un līdz ar to man lielāka vērtība. Pārvarēju sevi un paveicu to bez šaubām. Man ļoti patika, un gribētu to izdzīvot vēl vienu reizi, vairākas reizes... un slidot."

Vasiļjevs atzina, ka Pekinā ieguvis nepieciešamās emocijas, lai turpinātu pilnveidot savu sniegumu. "Es centīšos, es strādāšu un atdošos, cik es varēšu. Esmu jau 20 gadus daiļslidošanā, un tas ir liels karjeras ceļš daiļslidotājam."

Līdz nākamajām olimpiskajām spēlēm Vasiļjevs visvairāk grib piestrādāt pie disciplīnas, jo treniņos izdodas lieliski elementi, taču tie nedodas rokā jebkurā laikā, dienā un neatkarīgi no noguruma pakāpes.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/zi...

     [+] [-]

, 2022-02-10 20:25, pirms 2 gadiem
Labāk uzreiz atdodies un miers

     [+] [-]

, 2022-02-10 20:49, pirms 2 gadiem
Nekur nav jāatdodas, tikai jāslido sev un pārējiem par prieku. Un Anatolijam nesmirdēt.