Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Nosaki labāko sniegumu demonstrējušos Latvijas olimpiešus 10. februārī

Emils Ozerinskis

Nosaki labāko sniegumu demonstrējušos Latvijas olimpiešus 10. februārī
Patrīcija Eiduka. Foto: AFP/Scanpix

Sportacentrs.com aicina savus lasītājus izteikt viedokli par Latvijas sportistu sniegumu Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs. Aizpildi zem raksta publicēto aptauju, novērtējot Latvijas olimpiešu sniegumu 10. februāra sacensībās, izsakot savu viedokli desmit ballu skalā.

Pekinas olimpiskajās spēlēs savu dalību noslēdza Latvijas kamaniņu sportisti. Latvijas stafetes komandai ar Elīzu Tīrumu, Kristeru Aparjodu un duetu Mārtiņu Botu/Robertu Plūmu no Ķīnas lidos mājās ar bronzas medaļām kaklā.

Agrā rītā ledus trasē uz starta izgāja Latvijas skeletonisti. 11 pasaules kausa sezonu uzvarētājam Martinam Dukuram olimpiskajos startos allaž kaut kas nav līdz galam izdevies un arī pirmajā no četriem braucieniem par visu laiku izcilāko skeletonistu uzskatāmais Dukurs pieļāva kļūdu. Pēc pirmās sacensību dienas Martins ieņem sesto vietu. Vecākais brālis Tomass Dukurs ierindojas astotajā pozīcijā.

Daiļslidošanas izvēles programmā Deniss Vasiļjevs pacēlās uz 13. vietu.

Pirmo spēli olimpiskajā hokeja turnīrā aizvadīja Latvijas hokeja izlase, kas nonāca trīs vārtu iedzinējos pret Zviedriju, tomēr, parādot raksturu, Harija Vītoliņa trenētā komanda vienai no turnīra favorītēm Zviedrijai piekāpās ar 2:3.

Distanču slēpošanā 10 kilometru klasikā uz starta izgāja četras Latvijas dāmas. Valsts vadošā slēpotāja Patrīcija Eiduka sasniedza jaunu Latvijas slēpošanas rekordu dāmām, iegūstot 23. vietu. Starp viņas kolēģēm augstāko vietu ieguva Kitija Auziņa ar 68. vietu, savukārt Estere Volfa ieņēma 84. vietu, kamēr Samanta Krampe ierindojās 93. vietā starp 98 sportistēm.

Paldies! Balsošana noslēgusies.

  +2 [+] [-]

, 2022-02-10 17:15, pirms 2 gadiem
Komandai 10, bet Kristeram individuāli gribētos ielikt 11. Izcili nobrauca un gandrīz kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījās ar līderiem, kuri pārējiem ir gaismas gadu priekšā.

  -2 [+] [-]

, 2022-02-10 17:37, pirms 2 gadiem
Tīruma gandrīz noraka medāli, labi ka Kristers izvilka

  -1 [+] [-]

, 2022-02-10 20:05, pirms 2 gadiem
Slēpotājām nekas labs nesanāk, vairākas minūtes zaudē līderēm.

     [+] [-]

, 2022-02-10 21:37, pirms 2 gadiem
6,33 vidējais.