Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Mauriņš: "Lielisks noslēgums olimpiskajām spēlēm, sezonai un četrgadei"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mauriņš: "Lielisks noslēgums olimpiskajām spēlēm, sezonai un četrgadei"
Elīza Tīruma, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots un Roberts Plūme. Foto: LOK/Mikus Kļaviņš

Pekinas olimpiskajās spēlēs Latvijai pirmo medaļu sarūpēja kamaniņu sporta stafetes komanda – Elīza Tīruma, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots un Roberts Plūme izcīnīja bronzu. Kamaniņu delegācijas menedžeris un treneris Kristaps Mauriņš sarunā ar Latvijas Kamaniņu sporta federāciju bija sajūsmināts.

"Balss ir nobļauta. Emocijas ir vārdiem neaprakstāmas. Izcīnījām bronzu! Tas ir lielisks noslēgums olimpiskajām spēlēm, sezonai un četrgadei. Ja godīgi, izanalizēt braucienus tagad nevaru. Redzēju, ka Elīzai un Botam/Plūmem bija kļūda pēc 13. viržas, bet tas šobrīd ir mazsvarīgi, jo mums ir medaļa!" teica Kristaps Mauriņš.

"Mēs visi esam priecīgi un lepni par mūsu sportistiem. Mums ļoti, ļoti gribējās medaļas olimpiskajās spēlēs. Mēs esam priecīgi, ka beidzot tas pēc astoņu gadu pārtraukuma izdevās. Tagad pacilātā noskaņojumā varam atgriezties mājās. Mēs vienkārši esam laimīgi! Jākrāmē mantas, un pēc piecām stundām mēs dodamies uz lidostu. Cerams, ka Rīgā būs daudz sagaidītāju!" komentēja Latvijas menedžeris.

     [+] [-]

, 2022-02-11 00:52, pirms 2 gadiem
Kas par emocijām no komentēja par izcīnīto medaļu!!!! 🤯🤯🤯🤯💥💥💥💥

     [+] [-]

, 2022-02-11 08:01, pirms 2 gadiem
Eh vēl būtu Kristers un bračkas izcēluši metālu, būtu vēl skaistāk