Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Eiduka pateicas par atbalstu un cer uz dalību nākamajos startos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eiduka pateicas par atbalstu un cer uz dalību nākamajos startos
Patrīcija Eiduka. Foto: LOK/ Vladislavs Surics

Latvijas vadošā distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka, kas neskaidrās situācijas ap Covid-19 analīzēm izlaida pirmo startu Pekinā, savā ''Instagram'' kontā pateikusies apkārtējiem par atbalstu šīs dienas laikā, kā arī norādīja, ka dara visu iespējamo, lai varētu piedalīties nākamajās disciplīnās.

Šodien bija paredzēts, ka Pekinas olimpiskajās spēlēs kā pirmā no Latvijas startēs Patrīcija Eiduka, tomēr saistībā ar neskaidro Covid-19 situāciju izpalika distanču slēpotājas starts skiatlona sacensībās.

"Lai arī mūsu labākajai distanču slēpotājai Patrīcijai Eidukai, dodoties uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm veiktie Covid-19 testu rezultāti bija negatīvi, tomēr vairāki šeit nodotie Covid-19 testi uzrāda dažādus rezultātus," vēsta Latvijas Olimpiskā komiteja dažas stundas pirms plānotā starta.

Nākamās sacensības, kurās Eidukai paredzēts starts, plānotas otrdien 8. februārī, kad notiks sprinta slēpojumi, bet ceturtdien 10. februārī gaidāma 10 kilometru distance. Sportiste savā ''Instagram'' kontā vēstīja, ka dara visu, lai varētu startēt nākamajos startos.

''Lai gan iespējas aizvadīt kvalitatīvus treniņus šobrīd ir ļoti ierobežotas, mēs cenšamies darīt visu, kas vien ir iespējams, lai pienācīgi sagatavotos nākamajiem startiem, un ļoti ceram, ka viss būs labi,'' tā situāciju raksturoja vadošā valsts distanču slēpotāja.

Bez tam Eiduka pateicās visiem par sniegto atbalstu šīs dienas laikā: ''Vēlējos pateikt lielu paldies visiem, kas sūta savu atbalstu un motivāciju man šajā ļoti stresainajā brīdī! Vēl līdz pašam pēdējam brīdim cerējām, ka varēšu piedalīties šodienas sacensībās.''

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  +3 [+] [-]

, 2022-02-05 18:23, pirms 2 gadiem
Cerams uz otrdienu būs ierindā.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-05 20:48, pirms 2 gadiem
kādu atbalstu,ja tev ir pozitīvs tests

     [+] [-]

, 2022-02-05 22:03, pirms 2 gadiem
Interesanti kas ir "visu iespējamo"?Sēdi un gaidi negatīvu testu.