Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam negatīvas pārbaudes, uzbrucējs dosies uz Pekinu

Agris Suveizda

Daugaviņam negatīvas pārbaudes, uzbrucējs dosies uz Pekinu
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlases uzbrucējam Kasparam Daugaviņam Covid-19 analīžu rezultāti ir negatīvi, un viņš kopā ar valstsvienību otrdien dosies uz Pekinu, sarunā ar aģentūru LETA apstiprināja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Laikraksts "Diena" otrdien ziņoja, ka Daugaviņam pēc ierašanās Rīgā no Šveices kluba "Bern" konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes un pagaidām valstsvienībai viņš vēl nav pievienojies. "Pretēji iepriekš izskanējušajai informācijai Daugaviņam Covid-19 testi ir negatīvi, un sportists dosies uz Pekinas olimpiskajām spēlēm," ziņo LHF. Uz Pekinu izlase plāno doties 2.februārī.

Latvijas izlase olimpisko spēļu turnīru atklās 10.februārī, kad tiksies ar Zviedriju, dienu vēlāk spēkosies ar Somiju, bet 13.februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju. Izlase, gatavojoties Pekinas spēļu hokejam turnīram, aizvadīs arī divas pārbaudes spēles. 5.februārī, plkst.13:45 pēc Latvijas laika, tiks spēlēts ar olimpiskajiem čempioniem - Krievijas olimpisko atlētu komandu, bet 7.februārī, plkst.11:15 pēc Latvijas laika, Harija Vītoliņa padotie mērosies spēkiem ar Dānijas komandu.

Atgādinām, ka Latvijas vīriešu hokeja izlases pretinieču Slovākijas un Zviedrijas rindās konstatēti Covid-19 gadījumi. Slovākijas Hokeja federācija ziņoja, ka nedēļas nogalēs veiktajās pārbaudēs pozitīvs Covid-19 tests bijis uzbrucējam Peteram Cehlārikam, kurš pērn Rīgā notikušajā pasaules čempionātā bija piektais rezultatīvākais spēlētājs. Cehlārikam tiks veikti turpmāki testi, un tiks vērtēta viņa dalība olimpiskajās spēlēs, uz kurām Slovākijas izlase dosies trešdien. Tikmēr Zviedrijas izlase ziņoja, ka tajā pozitīvi Covid-19 testi bijuši aizsargiem Emīlam Djusem un Ērikam Gustafsonam, kurus aizvietos Teodors Lennstrems un Filips Holms.

Pēc pēdējiem Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) noteikumiem katra valstsvienība uz Pekinas olimpiskajām spēlēm bez 25 sastāvā iekļautajiem spēlētājiem papildus var vest sešus rezerves spēlētājus.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 20:29, pirms 3 gadiem
Mazliet noveicās Daugaviņam. Katrā ziņā, ceru, ka visiem LV spēlētājiem būs negatīvi testi. Veiksmi OS.

     [+] [-]

, 2022-02-01 20:35, pirms 3 gadiem
Laba ziņa!
Cerams, ka arī citas izlases kovids nenogremdēs... Tie divi Zviedrijas slimnieki paliek mājās?

  +5 [+] [-]

, 2022-02-01 20:36, pirms 3 gadiem
vozā rakstīja: Mazliet noveicās Daugaviņam. Katrā ziņā, ceru, ka visiem LV spēlētājiem būs negatīvi testi. Veiksmi OS.
Ne tikai Daugaviņam, bet arī Latvijas izlasei noveicās, manuprāt

  -1 [+] [-]

, 2022-02-01 20:58, pirms 3 gadiem
Ātri gan izveseļojās

     [+] [-]

, 2022-02-01 21:02, pirms 3 gadiem
Vai kāds man nevarētu pateikt, kāda pieļaujamā kļūda analīzēm?
Tad pozitīvs, tad negatīvs utml.? Un ja pēc viena+, tad viens-,tad viens+? Kas tālāk?

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 21:03, pirms 3 gadiem
P.s. Eidukam atkal esot +!

  +3 [+] [-]

, 2022-02-01 21:25, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: Ātri gan izveseļojās
drīzāk gan neDiena izcēlās ar fake news.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 21:29, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Vai kāds man nevarētu pateikt, kāda pieļaujamā kļūda analīzēm?
Tad pozitīvs, tad negatīvs utml.? Un ja pēc viena+, tad viens-,tad viens+? Kas tālāk?
Pēc trešā+ tiek bīdīts brūnais lācis uz analīzi

  +2 [+] [-]

, 2022-02-01 21:53, pirms 3 gadiem
Īsti jau jēgas nav viņu ņemt attieksme un sniegums pēdējā PČ bija zem katras kritikas, ja vien OS spēlēs negūst kādus 5 vārtus 5-7 pasus, tikai aizpilda vietu.
Slēpts komentārs: muaythai

  -4 [+] [-]

, 2022-02-01 21:55, pirms 3 gadiem
No visas sirds ceru, ka drīz tas covidfanātisms beigsies, nevar tik ilgi muļķoties..

  -2 [+] [-]

, 2022-02-01 22:09, pirms 3 gadiem
Ja meitene nav stāvoklī, tad var braukt. To, ka PCR ir feiks, mēs zinām kopš 2020.gada pavasara-vasaras.

     [+] [-]

, 2022-02-01 22:19, pirms 3 gadiem
backtofire rakstīja: Īsti jau jēgas nav viņu ņemt attieksme un sniegums pēdējā PČ bija zem katras kritikas, ja vien OS spēlēs negūst kādus 5 vārtus 5-7 pasus, tikai aizpilda vietu.
Mazliet jaucat šo un to, ar attieksmi tur bija viss ok. Kā arī pēc PČ bija Matuļa kungs intervējis Daugaviņu un viņš skaidri izteicās, bija problēmas ar lomu komandā, kuru Daugaviņš paīstam nevarēja pavilkt. Nomināli Hārtlijs bija devis citus uzdevumus, ne īpaši parocīgākos, attiecīgi pret pašu Daugaviņu. Kā mēs zinam Hārtlijs pievērsa uzmanību vairāk spēlei bez ripas, līdz ar to Daugaviņam tas nebija parocīgi. Mēs labi zinām, ka Daugaviņā trumpis ir spēle ar ripu un individuālais reids, līdz ar to viss nesalikās kā vajag. Domāju pats Daugaviņš, ja ar veselību būs viss oki, ieliks kādu smuku ripuli, kādu Somu vārtos.

  +3 [+] [-]

, 2022-02-01 23:52, pirms 3 gadiem
Tā ir laba ziņa !!! 🤗

  +1 [+] [-]

, 2022-02-02 00:35, pirms 3 gadiem
vozā rakstīja: Mazliet jaucat šo un to, ar attieksmi tur bija viss ok. Kā arī pēc PČ bija Matuļa kungs intervējis Daugaviņu un viņš skaidri izteicās, bija problēmas ar lomu komandā, kuru Daugaviņš paīstam nevarēja pavilkt. Nomināli Hārtlijs bija devis citus uzdevumus, ne īpaši parocīgākos, attiecīgi pret pašu Daugaviņu. Kā mēs zinam Hārtlijs pievērsa uzmanību vairāk spēlei bez ripas, līdz ar to Daugaviņam tas nebija parocīgi. Mēs labi zinām, ka Daugaviņā trumpis ir spēle ar ripu un individuālais reids, līdz ar to viss nesalikās kā vajag. Domāju pats Daugaviņš, ja ar veselību būs viss oki, ieliks kādu smuku ripuli, kādu Somu vārtos.
Neko nejaucu, kkā iepriekš viņam tas nemaisīja, bet pēdējā čempī gan. Matuļa intervijas un zināšanas ir nulle vērtībā, tik daudz mūld un melo , ka bail...sevišķi jautri viņa stāsti, kurus es zinu personīgi, taču viņš fleitē visu pa savam, tā vien šķiet ka kko lieto.

Par Daugavu, piedod, par kādu lomu varam runāt, ja čalis nerealizēja vismaz 7-10 momentus, kur jāmet iekšā... Treneris bija visas izspēles teicami sadevis, momentu bija, BET tik slikta individualā spēle nav attaisnojama ar lomu.

Arī šveicē neteiktu ka viņš ir super labs, kopš Vitjaz čalis ir izšāvis visu.

Viņš ir malacis, bieži palīdzējis, taču visas atrunas par pēdējo čempi liecina, ka viņa līkne spēlētāja karjerā krīt strauji lejā. Ja būtu "vecais Daugava" pateiktu, sorry draņķīgi un slikti nospēlēju, problēma attieksmē jo ar pareizo attieksmi trenera norādījumus būtu varējis izpildīt.

  -2 [+] [-]

, 2022-02-02 01:29, pirms 3 gadiem
Daugava molodčiks! Būs kas velk izlasi!

  -1 [+] [-]

, 2022-02-02 07:00, pirms 3 gadiem
Ja reiz negativas, tatad tas ir slikti ja?