Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallijā debitēs Kena Bloka 15 gadus vecā meita

Juris Grīns
Juris Grīns

Rallijā debitēs Kena Bloka 15 gadus vecā meita
Lia Bloka. Foto: dirtfish.com

Autosporta šovmena Kena Bloka meita Lia novembrī piedzīvos debiju rallija sacensībās. Šobrīd viņai ir tikai 15 gadi.

Lia Bloka jau ir ieguvusi mācību atļauju, lai varētu pārvietoties pa publiskajiem ceļiem, tāpat viņai piešķirta licence dalībai “American Rally Association” (ARA) čempoinātā. No 5. līdz 7. novembrim viņa sēdīsies pie priekšpiedziņas “Ford Fiesta R2” stūres, lai piedalītos sezonas noslēguma posmā “Oregon Trail Rally”. Sacensībās jaunā sportiste pārstāvēs “Hoonigan Racing Division” komandu, bet viņas stūrmanis būs Metjū Džeimss, kuram ir vairāk nekā sešus sezonu pieredze Amerikas rallijā.

Iepriekš Bloka startējusi un guvusi uzvaras kartingā, tāpat piedalījusies nu jau vairs neeksistējošajā “Lucas Oil Off Road Racing” seriālā, kur mazākajās klasēs spēja būt viena no līderēm. Pirms debijas rallijā Lia izgāja apmācības “DirtFish Rally School”, kur tuvāk iepazinās ar “Ford Fiesta R2” un “Subaru WRX STI” automašīnām. Viņas skolotāji atzina, ka jaunietei ir potenciāls un augstu novērtējuši viņa spēju apgūt jauno.

Arī Kens Bloks stāsies uz starta “Oregon Trail Rally”. Iepriekšējā ARA posmā viņš izcīnīja pirmo vietu, kas sportistam bija pirmā uzvara rallija sacīkstēs pēdējo septiņu gadu laikā. Viņš startēs ar “Subaru WRX STI”. Sacīkstēs piedalīsies arī Mia māte Lūsija Bloka, kura sēdīsies pie “Ford Fiesta R2T” stūres. Viņai rallijs nav nekas jauns.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati