Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Medijs: Lēbs paraksta līgumu ar "M-Sport" komandu un atgriezīsies WRC

Juris Grīns
Juris Grīns

Medijs: Lēbs paraksta līgumu ar "M-Sport" komandu un atgriezīsies WRC
Sebastjēns Lēbs. Foto: Peugeot Sport

Pēc respektablā Spānijas medija "Marca" rīcībā esošās informācijas, panākumiem bagātais autosportists Sebastjēns Lēbs ir noslēdzis līgumu ar "M-Sport Ford" komandu un tās sastāvā nākamgad atgriezīsies pasaules rallija čempionātā.

Šonedēļ Katalonijā britu vienība “M-Sport” veic apjomīgus jaunās sacīkšu mašīnas “Ford Puma Rally1” testus. Otrdien pie auto stūres sēdās arī Lēbs, strādājot visas dienas garumā.

“Marca” raksta, ka šobrīd Lēbs jau uzlicis savu parakstu uz līguma, un nākamgad atkal startēs pasaules rallija čempionātā, tiesa gan, viņa programma neparedz dalību visos posmos. Zināms, ka pirmās sacīkstes ar jauno mašīnu Lēbs aizvadīs Montekarlo rallija ietvaros, kas notiks no 20. līdz 23. janvārim.

Šobrīd vēl ne Lēbs, ne “M-Sport” komanda oficiālu paziņojumu nav snieguši.

Lēbam pašlaik ir līgumsaistības arī ar britu rūpnīcu “Prodrive”, kuras komandā “Bahrain Raid Xtreme” viņš startē rallijreida sacensībās. No 2. līdz 14. janvārim franču pilots piedalīsies Dakaras rallijā, līdz ar to viņa rīcībā pēc finiša būs nepilna nedēļa, lai atgrieztos Eiropā, atpūstos un varētu iziet uz starta Montekarlo rallijā, kas nākamgad notiks 90. reizi.

Savā karjerā pasaules rallija čempionātā Lēbs deviņas reizes kļuvis par WRC titula ieguvēju un vienreiz triumfējis arī JWRC ieskaitē. Šosezon viņš uz starta nav izgājis, bet pērn aizvadīja divus posmus “Hyundai” komandas sastāvā. Pēdējo pilno sezonu Lēbs veica 2012. gadā, kad kopā ar “Citroen” izcīnīja devīto WRC titulu.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

     [+] [-]

, 2021-10-21 19:00, pirms 3 gadiem
Viņš jau vispār jau Tēstē jauno Pumu