Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Austrālijā vēl nevarēsim konkurēt ar "Red Bull" komandu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hamiltons: "Austrālijā vēl nevarēsim konkurēt ar "Red Bull" komandu"
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

LETA--AFP. "Mercedes" vienība Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātā trešajā posmā Austrālijas "Grand Prix" vēl envarēs izrādīt pietiekošu konkurenci vadošajai komandai "Red Bull", pēc pirmajā divām treniņu sesijām atzina "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons.

Pirmajā treniņu sesijā pirms gaidāmā Austrālijas "Grand Prix" Hamiltons ierindojās otrajā pozīcijā, piekāpjoties tikai "Red Bull" pilotam Maksam Verstapenam, bet otrajā treniņu sesijā viņš sasniedza vien 13. labāko rezultātu.

Pēc treniņiem viņš atklāja, ka viņa formulai tika veiktas izmaiņas, kas šoreiz nenesušas pozitīvu rezultātu, tāpēc pirms trešās treniņu sesijas un kvalifikācijas tiks vēlreiz izskatīts tas, vai tās vispār ir nepieciešamas.

"Nevarēsim pagaidām sacensties ar "Red Bull"," norādīja Hamiltons. "Tā būs vienkārši cīņa par to, cik augstu vēl spējam pakāpties. Domāju, ka varam izcīnīt apmēram piekto vietu, gluži kā tas bija iepriekšējā sacīkstē."

Otrajā F-1 posmā, kas pirms divām nedēļām norisinājās Saūda Arābijā, Hamiltons ieņēma piekto vietu, bet viņa komandas biedrs Džordžs Rasels palika uzreiz ārpus labāko trijnieka, kamēr pirmās divas vietas izcīnīja tieši "Red Bull" piloti Serhio Peress un Verstapens.

F-1 2023.gada čempionātā paredzēti 23 posmi.