Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Džeimsa Hanta dēls: "Verstapens līdzinās manam tēvam, Hamiltons noteikti nē"

Juris Grīns
Juris Grīns

Džeimsa Hanta dēls: "Verstapens līdzinās manam tēvam, Hamiltons noteikti nē"
Nikijs Lauda un Džeimss Hants. Foto: Motorsport.com

Leģendārā F1 pilota Džemsa Hanta dēls Fredijs atzinis, ka no abiem šī brīža vadošajiem čempionāta braucējiem viņa tēvam vairāk līdzinās Makss Verstapens, nevis Lūiss Hamiltons.

Džeimss Hants ar savu talantu un harismu ārpus trases bija viena pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu ikonām "Formulā 1". Sportists bija pazīstams ar savu izklaidīgo dzīvesveidu, bet sacīkstēs viņš aizvadīto septiņu sezonu laikā paveica gana daudz, arī uzvarēja kopumā desmit posmos un 1976. gadā kopā ar "McLaren" kļuva par pasaules čempionu pēc spraigas cīņas ar "Ferrari" tā laika zvaigzni Nikiju Laudu.

"2021. gada sezona, iespējams, ir labākā, ko esmu pieredzējis," stāsta aizsaulē esošā Džeimsa Hanta 31 gadu vecais dēls Fredijs. "Ir līdzīgi kā 1976. gadā - ciešas un aizraujošas cīņas. Toreiz gan mans tēvs un Nikijs bija draugi. Makss un Lūiss tādi pavisam noteikti nav."

Daži uzskata, ka ar savām darbībām ārpus trases un savdabīgo stilu Hamiltons ir mūsdienu Džeimss Hants, bet Fredijs tam nepiekrīt.

"Verstapens vairāk līdzinās manam tēvam," viņš saka. "Patiesībā, Lūiss nemaz viņam nelīdzinās."

Fredijs Hants arī atzīst, ka viņa tēvs un Lauda savulaik daudz vairāk respektējuši viens otru.

"Viņiem vairāk bija cieņa vienam pret otru, un viņi vairāk vietas atstāja cīņām trasē," atzīst leģendārā pilota dēls. "Viņi apzinājās, ka gadījumā, ja sacentīsies pārāk riskanti, pastāv iespēja nogalināt draugu."

Tāpat viņš piemin Verstapena smago avāriju Silverstounā, ko izraisīja Hamiltons: "Mana tēta laikos pēc avārijas tik lielā ātrumā Makss nebūtu no mašīnas izkāpis tik viegli."

Izmantotie resursi:
grandprix.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-03 11:11, pirms 3 gadiem
Fredijs Hants arī atzīst, ka viņa tēvs un Lauda savulaik daudz vairāk respektējuši viens otru.

Un cik gadu vecumā šitas puika to izsecināja? Tētis 8 gadu vecumā teica- davai 2021. gadā pasaki pasaulei ŠITO.