Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lauda: "F1 komandu bosi uzvedas bērnišķīgāk par pilotiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lauda: "F1 komandu bosi uzvedas bērnišķīgāk par pilotiem"
Toto Volfs un Kristians Horners. Foto: Motorsport.com

"Formula 1" leģendas Nikija Laudas dēls Matiass izteicis kritiku Kristiana Hornera un Toto Volfa virzienā, sakot, ka viņu pārraudzībā esošie piloti Makss Verstapens un Lūiss Hamiltons ir nobriedušāki nekā paši.

"Red Bull" un "Mercedes" komandu vadītāju starpā pēdējā laikā ar mediju starpniecību notiek dažādu vārdu apmaiņa. Horners arī Katarā izteica skarbu kritiku par tiesnešiem, kā arī nesen paziņoja, ka viņam "nav nekādu attiecību ar Volfu" un, ka viņš negrasās "Volfam bučot pakaļu".

"Es domāju, ka piloti ir vairāk nobrieduši nekā paši komandu bosi," atzīst Matiass Lauda. "Maksam un Lūisam visas sezonas laikā nav bijušas nekādas nopietnas nesaskaņas, pat ne pēc sadursmes Silverstounā. Patiesībā, šie komandu vadītāji ir tie, kuri uzvedas kā bērni."

Arī bijušais F1 pilots Niko Hilkenbergs uzskata, ka abi titula pretendenti lieliski tiek galā ar saspringto situāciju, neskatoties uz preses centieniem vienmēr radīt sensācijas.

"Tie puiši pat nav nervozi," saka Hilkenbergs. "Lūiss cīnās jau par astoto titulu, bet tas ir trakums, cik vēsi Makss uztver situāciju, cīnoties par savu pirmo titulu."

Tajā pašā laikā Hilkenbergs saprot Hornera un Volfa uzvedību: "Te nav stāsts par naudu. Te ir runa par visu vai neko. Viņi ieliek nenormāli daudz enerģijas un darba šajā cīņā par titulu."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

  +1 [+] [-]

, 2021-11-26 01:30, pirms 2 gadiem
Atvaino autor, bet te bija virsrakstā jāliek "Laudas dēls". Ja pasaka Lauda, tad nāk prātā tikai viens cilvēks, bet viņš vairs nav starp mums.

     [+] [-]

, 2021-11-26 08:22, pirms 2 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Atvaino autor, bet te bija virsrakstā jāliek "Laudas dēls". Ja pasaka Lauda, tad nāk prātā tikai viens cilvēks, bet viņš vairs nav starp mums.
Nu bet efekts panākts - raksts izlasīts 3x vairāk kā uzrakstot Matiass Lauda, ko būsim godīgi, neviens nezina.