Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Alfa Romeo" komandai katastrofāli trūkst rezerves daļu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Alfa Romeo" komandai katastrofāli trūkst rezerves daļu
Kimi Raikonens. Foto: Motorsport.com

Kimi Raikonena un Antonio Džiovinaci pārstāvētajai "Alfa Romeo" komandai sezonas izskaņā sāk trūkt rezerves daļu, un jau šobrīd tas radījis pamatīgas grūtības. Pie sliktākā scenārija uz nākamo posmu Saūda Arābijā sacīkšu mašīnas var nebūt pilnīgā gatavībā doties trasē.

Kataras trases līkumu apmales izrādījās grūts pārbaudījums tehnikai, un vairāki spēkrati šī iemesla dēļ tika bojāti, ieskaitot "Ferrari" pilotu Šarlu Leklēru un "Haas" braucēju Ņikitu Mazepinu.

"Te pat nav jāpārsniedz sacīkšu direktora noteiktie trases limiti, lai sabojātu mašīnu," sūdzējās Mazepins, kura formulai jau pirms sacensību starta bija nepieciešams veikt pamatīgu remontu.

Rezerves grīdu vairs nav "Alfa Romeo" komandai, kas līdz šim centusies tās lietot īpaši saudzīgā režīmā, taču Katarā tām atkal tika radīti bojājumi. Gan Raikonena, gan Džiovinaci formulu grīdas jau pēc Brazīlijas posma tika nosūtītas uz rūpnīcu Hinvilā, kur tika labotas, bet tagad līdz Saūda Arābijas posmam, kas notiks nākamnedēļ, atkal jāpaspēj tās salabot, jo maiņu uz jaunām veikt nav iespējams.

"Tik vēlu sezonas izskaņā vairs netiek ražotas jaunas detaļas," skaidro komandas menedžeris Bīts Cenders.

Savukārt Katarā, kur Raikonens finišēja 14. vietā, bet Džiovinaci palika 15. vietā, sportistiem bija jāstartē ar bojātām formulām. "Pretējā gadījumā mums vienkārši nebūtu mašīnu, ar ko doties trasē," sacīja komandas boss Frederiks Vasērs.

Cendera uzdevums tagad ir saplānot loģistikas jautājumus, lai salabotās mašīnas laikus tiktu nogādātas Rijādā, tomēr ir bažas, ka lidojumi var aizkavēties, līdz ar to visu prognozēt nav iespējams.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2021-11-23 18:46, pirms 2 gadiem
Jā, šajā trasē dēļ apmalēm tika sabojātas daudz mašīna, pat līdz tādam līmenim , ka mašīnas apakša burtiski uz pusēm lūza