Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Tiesa lēmumu "Mercedes" lietā paziņos piektdien

Juris Grīns
Juris Grīns

Tiesa lēmumu "Mercedes" lietā paziņos piektdien
"Mercedes" F1 mašīna
Foto: SCANPIX SWEDEN

FIA Starptautiskais tribunāls jau rīt, piektdien, gatavojas paziņot savu lēmumu "Mercedes" slepeno testu lietā.

Jau vēstījām, ka šodien visas puses izklāstīja savu nostāju FIA Starptautiskā tribunāla priekšā, taču nepārprotami pierādīt F1 komandas "Mercedes" vainu neizdevās. Noklausīšanos veica četri tiesneši un tā ilga septiņas stundas.

"Mercedes" uzskata, ka ir pietiekami labi pratuši aizstāvēties tribunāla priekšā, tomēr nenoliedz, ka sods varētu tikt piespriests. Lai to mīkstinātu, komanda jau nākusi klajā ar ierosinājumu, ka ir gatava izlaist vismaz daļu no drīzumā gaidāmajiem jauno braucēju testiem, tādā veidā mazinot priekšrocības, ko tā varēja iegūt testos, par ko tiek apsūdzēta. Tomēr tas notiks tikai tādā gadījumā, ja tiesa lems par sliktu "Mercedes".

Jāpiemin, ka FIA Starptautiskā tribunāla noklausīšanos klātienē vēroja arī "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners. Tieši "Red Bull" bija viena no divām F1 komandām, kas iesniedza protestu pret "Mercedes" veiktajiem testiem.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...