Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hāss: "Steiners nosauca Mazepinu par idiotu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hāss: "Steiners nosauca Mazepinu par idiotu"
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

"Haas" īpašnieks Džīns Hāss atklājis, ka komandas vadītājs Ginters Steiners asi kritizēja savu jauno pilotu Ņikitu Mazepinu par skandalozo video, ko krievu sportists publicēja sociālajos tīklos. Tajā pašā laikā viņi ir pārliecināti, ka F1 debitants būs guvis labu mācību no pieredzētā.

Pēc tam, kad Mazepina publiskotais video, kurā viņš pieskaras kādas sievietes krūtīm, no atsevišķas, bet ievērojami lielas sabiedrības daļas izpelnījās nosodījumu, iesaistījās arī "Haas" komanda, kas pirms neilga laika bija noslēgusi ar sacīkšu braucēju līgumu. Hāss tagad intervijā "racer.com" skaidro, ka notikušais tika izrunāts komandas iekšienē, Mazepins atvainojās par savu rīcību, un Steiners noticējis, ka viņš labosies.

"Mūsu reakcija uz notikušo bija tāda, ka Ginters nosauca viņu par idiotu, ka tādas lietas darīt nedrīkst un, ka tas ir pilnīgi nepieņemami."

Hāss neslēpj, ka 21 gadu vecais pilots ticis pamatīgi kritizēts gan no komandas, kas sabiedrības puses. Tagad viņš uzskata, ka Mazepins no tā guvis labu mācību.

"Reakcija no visa veida sociālo tīklu lietotāju grupām bija ārkārtīgi skaļa," saka Hāss. "Viņi gaidīja no mums, lai mēs viņu atlaižam, tomēr tas nešķita pareizākais rīcības variants."

Nav noslēpums, ka par sportista startiem šogad savu naudu komandā iegulda viņa tēvs, Krievijas uzņēmējs Dmitrijs Mazepins, kura bagātība tiek lēsta vairāk nekā miljarda eiro vērtībā.

Izmantotie resursi:
The fastest and most complete Formula 1 news blog!

  +2 [+] [-]

, 2021-02-20 12:25, pirms 3 gadiem
"Viņš ne tikai ir idiots, bet vēl arī publicē video, kas kaitē komandas tēlam."

     [+] [-]

, 2021-02-20 20:46, pirms 3 gadiem
Pat ne 5min. kokpitā nebija jānobrauc! Palicis tikai viens pilots ko Steinerts vēl nav paspējis "nokristīt". Bet nu bija un ir arī Haas īpašs tas pilotu sastāvs