Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Plūdi vēlreiz sabojā leģendāro Spā-Frankošamps trasi

Juris Grīns
Juris Grīns

Plūdi vēlreiz sabojā leģendāro Spā-Frankošamps trasi
Bojājumi Spā-Frankošamps trases infrastruktūrā. Foto: Twitter.com/BjornStorme

Šobrīd centrālajā Eiropā esošie plūdi nodarījuši postu arī leģendārajai Spā-Frankošamps sacīkšu trasei, kas atrodas Beļģijā, turklāt šogad tā cietusi jau otro reizi.

Līdzīga dabas katastrofa Spā-Frankošamps trasi piemeklēja jau jūnija sākumā, kad tika appludināti pieejas tuneļi un arī bojāts trases segums, ko uzreiz pēc tam atjaunoja.

Tagad plūdi trasi piemeklējuši vēlreiz, un arī šoreiz tuneļi kļuvuši neizbraucami, tāpat sadragāts ceļš, kas ved uz dalībnieku parku. Tiek ziņots, ka šoreiz nav cietis trases segums, taču visas ap šo laiku plānotās sacensības pagaidām atceltas, jo uz braucamās daļas sakrituši koki, ir bojāti drošības žogi, kā arī salauzta digitālā infrastruktūra.

Trases vadība paudusi, ka labošanas darbi uzsākti nekavējoties, lai iespējami ātrāk viss tiktu savests kārtībā, un sacensības atkal varētu notikt.

"Formula 1" pasaules čempionāta posms šajā Beļģijas trasē plānots 29. augustā, pēc vasaras pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
grandpx.com