Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Viens no "Haas" komandas braucējiem nākamgad būs "Ferrari" pilots

Juris Grīns
Juris Grīns

Viens no "Haas" komandas braucējiem nākamgad būs "Ferrari" pilots
Šogad "Haas" sastāvā startē Miks Šūmahers un Ņikita Mazepins. Foto: Motorsport.com

"Haas" komandas vadītājs Ginters Šteiners apstiprinājis, ka nākamajā F1 čempionāta sezonā tās sastāvā startēs kāds no "Ferrari" programmas pilotiem.

Pats Šteiners vēl nezina, kurš būs šis pilots, taču par to viņu informējusi "Ferrari" rūpnīcas vadība, kas ir amerikāņu komandas cieša sadarbības partnere.

Šteiners cer, ka tas būs komandas līdzšinējais braucējs Miks Šūmahers, taču neoficiāli zināms, ka jaunais vācu talants varētu kļūt par Valteri Botasa pārinieku "Alfa Romeo" sastāvā.

"Par Mika nākotni esmu tik pārliecināts, cik vien var būt, bet viņam ir līgums ar "Ferrari" rūpnīcu," vācu laikrakstam "Blick" sacīja "Haas" vadītājs, uzsverot, ka viņš nav atbildīgs par to, kurā komandā turpmāk startēs Šūmahers. "2022. gadā pie mums startēs viens no "Ferrari" pilotiem, bet, ja tas nebūs Miks, man nekas nav pret. Viņiem savā akadēmijā ir arī citi labi braucēji."

Šobrīd zināms, ka no "Alfa Romeo" pēc šīs sezonas visticamāk aizies Antonio Džiovinaci, kurš ietilpst "Ferrari" akadēmijas programmā. Tāpat šajā programmā ir "Formula 2" vadošie braucēji Kelams Ailots un Roberts Švarcmans, par kuru ienākšanu F1 čempionātā baumo jau vairākus pēdējos gadus.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2021-09-17 16:22, pirms 3 gadiem
M. Schumacher

     [+] [-]

, 2021-09-17 17:22, pirms 3 gadiem
Nu Ailots ir pelnījis vietu F1. Švarcmans ar.
Bet es lieku uz Ailotu.

     [+] [-]

, 2021-09-17 18:18, pirms 3 gadiem
Virsraksts tāds, ka kāds no Haas nākamgad pāries uz Ferrari komandu.

     [+] [-]

, 2021-09-17 18:59, pirms 3 gadiem
Paldies mister autor, jūs mākat pievilināt lasītājus ar tādiem virsrakstiem 😀

     [+] [-]

, 2021-09-17 19:03, pirms 3 gadiem
Mazepins dauzīs Ferrārijus!