Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers: "Pēc cīņas ar Hamiltonu man vairs nav bail ne no viena"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šūmahers: "Pēc cīņas ar Hamiltonu man vairs nav bail ne no viena"
Miks Šūmahers un Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Aizvadījis lielisku cīņu ar Lūisu Hamiltonu iepriekšējā F1 posmā Austrijā, Miks Šūmahers atzinis, ka tā viņam daudz ko iemācīja. Vispirms jau nebaidīties cīnīties ne ar vienu.

"Red Bull Ring" trasē Šūmahers ar Hamiltonu cīnījās gan sprinta sacīkstē, gan pēc tam arī "Grand Prix" sacensībās. Lai gan Hamiltons bija ticis priekšā, Šūmaheram arī izdevās nodemonstrēt, ka ar "Haas" mašīnu viņš ir spējīgs septiņkārtējo F1 čempionu apdzīt.

"Galvenais, ko šajā cīņā iemācījos, ka visi ir cilvēki un visi pieļauj kļūdas," saka Miks Šūmahers. "Man ir svarīgi to zināt, lai es turpmāk nebaidītos cīnīties ne ar vienu."

"Haas" sniegums pēdējos posmos pārsteidz. Šūmahers jau divus posmus pēc kārtas iekļuvis punktos, lai gan VF-22 modelis jau ilgāku laiku nav uzlabots.

"Mēs parādījām potenciālu, kas šai mašīnai ir, un tāpat mēs parādījām, kāds potenciāls ir komandas pilotiem," sacīja 23 gadus vecais Šūmahers. "Mēs zinām, kas mūsu mašīnai ir nepieciešams, lai tā būtu vēl ātrāka. Jau kopš sezonas sākuma tā bijusi spēcīga, lai gan citas komandas tagad ir veikušas uzlabojumus. Varbūt mēs zaudējām uz regulējumu rēķina, bet tagad esam izstrādājuši ļoti labus mašīnas regulējumus, kamēr citiem varbūt ir problēmas ar pašu mašīnu. Tas viss kopā deva rezultātu, ko šajā posmā sasniedzām."

Zināms, ka vērienīgāki "Haas" mašīnas uzlabojumi tiek gatavoti uz Ungārijas posmu, kas notiks jūlija beigās.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...

     [+] [-]

, 2022-07-17 14:15, pirms 2 gadiem
Kā jau teicu, šis brīdis bija ļoti svarīgs viņa pārliecības audzēšanai un izaugsmei. Jāsaka paldies arī Hamim.

     [+] [-]

, 2022-07-17 16:28, pirms 2 gadiem
nu, ziniet, neviļus gribu viņu salīdzināt ar veco un teikšu godīgi, Ralfam vajadzētu aiziet pie vectēva kartingos pabraukt