Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs satraucies par "Ferrari" nespēju risināt problēmas ar formulu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leklērs satraucies par "Ferrari" nespēju risināt problēmas ar formulu
Šarls Leklērs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pirms nedēļas nogalē gaidāmā Kanādas "Grand Prix" Šarls Leklērs ir satraucies par "Ferrari" komandas nespēju rast risinājumu problēmām, kas tika piedzīvotas Barselonas kvalifikācijā.

Spānijas posma kvalifikācijā Šarls Leklērs ierindojās tikai 19. vietā, cīnoties ar vadāmības problēmām, kas īpaši spēcīgi bija jūtamas kreisajos līkumos. Pirms sacīkstēm tika nomainīta visa formulas aizmugure, taču "Ferrari" komandai nav izdevies atrast konkrēto cēloni.

"Mums jāsaprot, no kurienes nāk problēmas, un pagaidām mums nav skaidrības. Tas ir satraucoši. Sajūtas trasē bija ļoti sliktas, un tieši tāpēc mums jāatrod cēlonis," pauda Monako pilots.

Ja Leklēram Barselonas kvalifikācija pārvērtās par murgu, tad viņa komandas biedrs Karloss Sainss startēja no pirmās rindas. Tomēr sacīkstes laikā viņam trūka ātrums, noslīdot līdz piektajai vietai.

"Domāju, ka visa komanda ir neapmierināta ar mūsu sniegumu trasē. Tas tālu atpaliek no cerībām, kas virmoja pirms sezonas," pauda Leklērs, mudinot "Ferrari" strādāt pie uzlabojumiem. "Tie nepieciešami pēc iespējas ātrāk."

"Spānijā sestdienā bija jācīnās ar formulu, bet arī svētdiena nebija laba. Ja skatāmies uz Karlosu – lieliska sestdiena, bet svētdien atkal trūka ātruma sacīkstēs," secināja Leklērs. Viņš pauda, ka formulai nav veikti nekādi uzlabojumi, tāpēc Kanādā brīnumus negaida.

Sainss sezonas kopvērtējumā ir sestais, bet Leklērs meklējams vienu pozīciju zemāk.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/1...