Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso pēc pārciestās operācijas izrakstīts no slimnīcas

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso pēc pārciestās operācijas izrakstīts no slimnīcas
Fernando Alonso. Foto: indycar.com

Spāņu autosportists Fernando Alonso, kurš šosezon pēc divu gadu pārtraukuma atgriezīsies "Formulā 1", vakar tika izrakstīts no slimnīcas. Tagad viņam kādu laiku jāpavada miera režīmā, bet tad varēs atsākt fiziskos treniņus un cita veida gatavošanos jaunajai sezonai.

Jau ziņots, ka Alonso, tobrīd Šveicē aizvadot treniņu ar velosipēdu, nesen iekļuva satiksmes negadījumā, kā rezultātā guva augšžokļa traumu. Viņš drīz tika pārvests uz Berni, kur attiecīgās jomas speciālisti veica veiksmīgu operāciju.

Vakar parādījās fotogrāfijas, kurās Alonso redzams dodoties prom no slimnīcas. Drīz pēc tam viņa pārstāvētā "Alpine" F1 komanda apstiprināja, ka sportists dodas mājās.

"Pēc 48 stundas ilgas novērošanas slimnīcā Šveicē, Fernando Alonso ir ļauts turpināt atlabšanu mājās," teikts paziņojumā. "Tagad viņš īsu laiku pilnībā atpūtīsies, pirms atsāks pilnvērtīgus treniņus, lai gatavotos sezonas startam. Paldies visiem par laba vēlējumiem."

2005. un 2006. gada pasaules čempions dalību F1 sacīkstēs atsāks pēc divu gadu pārtraukuma, kura laikā startēja gan "Indianapolis 500" sacensībās, gan Lemānas 24 stundu braucienā un Dakaras rallijā. Viņš noslēdzis vairāku gadu līgumu ar "Alpine" vienību, kas līdz šim startēja ar nosaukumu "Renault".