Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Applūdusi Maiami F1 trase

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Applūdusi Maiami F1 trase
Foto: Reddit/armadildodick

7.maijā ASV pilsētā Maiami tiks aizvadīts kārtējais F1 posms, taču spēcīgu lietavu rezultātā ielu trase šobrīd ir applūdusi.

Sociālajos plašsaziņas līdzekļos publicētajos attēlos redzami cilvēki, kas Maiami Starptautiskā autodroma padokā staigā ūdenī līdz ceļgaliem. Tiek ziņots, ka Floridas dienvidos ir lijis vairākas dienas pēc kārtas, kā rezultātā ir applūdušas vairākas ielas. Jāpiebilst, ka plūdu šajā reģionā nav reta parādība.

Jau pirms gada braucēji kritiski izteicās par asfalta seguma stāvokli, un Fernando Alonso raksturoja, ka saķere ārpus trases "neatbilst F1 standartiem".

Tagad netālu esošajā Fortloderdeilā pēc vēsturiskā nokrišņu daudzuma pat ir izsludināts ārkārtas stāvoklis, un tuvākajās dienās Dienvidfloridā tiek prognozēts vēl vairāk lietus.

Ne F-1, ne Maiami organizatori pagaidām vēl nav snieguši savus komentārus.

Pagājušajā gadā Sebastjans Fetels izraisīja ažiotāžu, ierodoties Maiami sacensību padokā ar klimata pārmaiņu iedvesmotu krekliņu ar uzrakstu: "Maiami 2060: Pirmais ''Grand Prix'' zem ūdens".

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2023-04-15 03:47, pirms gada
Man liekas, ka Miami veica kaut kādus krāsošanas darbus, lai apkārtne arī izskatītos kā ūdens Šogad to varēs izlaist