Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Enerģijas dzērienu ražotājs "Rich Energy" iegādāsies vienu no F1 komandām

Juris Grīns
Juris Grīns

Enerģijas dzērienu ražotājs "Rich Energy" iegādāsies vienu no F1 komandām
Foto: Haas F1 Team

Noslēpumiem apvītais uzņēmums "Rich Energy", kas ražo enerģijas dzērienus ar tādu pašu nosaukumu, tuvākajā laikā iegādāsies vienu no "Formula 1" komandām. Pagaidām gan netiek atklāts, kura ir šī komanda.

"Rich Energy" kompāniju 2015. gadā nodibināja Viljams Storijs un kāds zinātnieks, kura vārds netiek atklāts, taču arī citas šī uzņēmuma darbības apvij dažādi noslēpumi. 2019. gadā tas kļuva par "Haas" komandas vienu no galvenajiem sponsoriem, taču sadarbība nebija ilga un tika šķirta vēl pirms sezonas beigām.

Storijs tagad apgalvo, ka "Rich Energy" atgriezīsies F1 čempionātā. Jau šogad kompānijai piederēs lielākā daļa kādā no F1 komandām, savukārt no 2022. gada "Rich Energy" būs šīs komandas galvenais sponsors.

"Ar prieku paziņoju, ka "Rich Energy" atgriežas F1 čempionātā," sociālajos tīklos vēsta Storijs. "Diemžēl sliktā snieguma dēļ gan trasē, gan ārpus trases, man nācās atlaist "Haas" komandu. Pagājušajā gadā ļoti smagi strādājām pie "Rich Energy" atdzimšanas, jo miljoniem klientu visā pasaulē izmēģina mūsu dzērienu. Kopš aiziešanas no F1 esmu cītīgi strādājis, lai atgrieztos, un esmu secinājis, ka šobrīd čempionātā ir jauna finansiālā realitāte."

Viņš skaidro: "Virszemes televīzija ir zaudējusi savu popularitāti, bet zaudējumi, kas nodarīti sponsorēšanai, nozīmē, ka daudzas komandas ir finansiālās grūtībās. Piemēram, "McLaren" ir pārdevusi savas daļas un Vokingas tehnoloģiju centru, arī "Williams" bija grūtības līdz brīdim, kad to izglāba mūsu draugi no "Dorilton Capital". Un pat "Haas" sava finansiālā stāvokļa dēļ pieņem sastāvā braucējus, kas par saviem startiem spēj maksāt. Tāpēc esmu meklējis ceļus, kā "Rich Energy" atgriezties, lai būtu labi gan mums, gan arī mēs varētu palīdzēt komandai, ar kuru kopā strādāsim."

Storijs neatklāj, ar kuru komandu sadarbosies, bet plāni ir vērā ņemami.

"Mūsu stratēģiskais sabiedrotais ir piekritis iegādāties lielāko daļu kādā no komandām," viņš stāsta. "Mēs pētījām jaunos noteikumus un apsvērām iespēju 2022. gadā startēt ar paši savu komandu "Rich Energy Formula 1 Team", bet mūsu draugs piekrita, ka iegādājamies lielāko daļu vienā no esošajām komandām. Tiklīdz darījums būs līdz galam noslēgts, 2022. gadā kļūsim par šīs komandas galveno sponsoru."

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...

     [+] [-]

, 2021-02-15 17:25, pirms 3 gadiem
Neticu, jau laikā ar Haas tika pierādīts ka Rich Energy ir pilnīgi tukšs kantoris, bez reāla produkta tirgū(cilvēki tādu neatrada nevienā veikalā un arī pašu mājaslapā nepieejams), kā arī konti bija tukši. Daudzi pat runāja ka tā kaut kāda netīrā nauda, kas tiek pumpēta cauri.

     [+] [-]

, 2021-02-15 19:12, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Neticu, jau laikā ar Haas tika pierādīts ka Rich Energy ir pilnīgi tukšs kantoris, bez reāla produkta tirgū(cilvēki tādu neatrada nevienā veikalā un arī pašu mājaslapā nepieejams), kā arī konti bija tukši. Daudzi pat runāja ka tā kaut kāda netīrā nauda, kas tiek pumpēta cauri.
Amazonā varot nopirkt to Rich Energy dzērienu. Daži cilvēki pat reāli ir nopirkuši to trīspaku un ievietojuši savas atsauksmes

https://www.amazon.co.uk/Rich-Energ...

Ja grib, var arī kasti iegādāties. Tik mēļo, ka ražots Austrijā. Nez, sakritība vai nē