Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mediji: Nākamā F1 posma laikā "Mercedes" paziņos jauno pilotu

Juris Grīns
Juris Grīns

Mediji: Nākamā F1 posma laikā "Mercedes" paziņos jauno pilotu
Džordžs Rasels. Foto: Motorsport.com

Vairāki respektabli mediji un atzīti "Formula 1" žurnālisti paziņojuši, ka jau šajā nedēļas nogalē, kad pasaules čempionāts viesosies Lielbritānijā, "Mercedes" komanda gatavojas paziņot Valteri Botasa aizstājēju nākamajai sezonai.

Nav noslēpums, ka uz Botasa vietu pretendē neviens cits kā tagadējais "Williams" pilots Džordžs Rasels, kurš ietilpst "Mercedes" attīstības programmā. Botasam līgums ar komandu beigsies šī gada izskaņā, taču viņa sniegums ir pārāk vājš, lai objektīvi varētu ticēt somu autosportista palikšanai sastāvā.

Par to, ka jau Lielbritānijas "Grand Prix" nedēļas nogalē "Mercedes" paziņos par līguma noslēgšanu ar Raselu uz 2022. gada sezonu, vēsta gan britu F1 sacīkšu komentētāji Martins Brandls un Deivids Krofts, gan 1996. gada F1 pasaules čempions Deimons Hils.

"Valteri spēle ir galā," somu TV kanālā MTV paziņojis vietējais F1 eksperts Tonijs Vilanders. "Var apgalvot, ka viņš to jau zināja. Svarīgākais "Mercedes" bija paziņot, ka Hamiltons paliks daļa no komandas. Galveno lietu viņi ir izdarījuši. Nedomāju, ka Rasels priecātos par vēl vienu līgumu ar "Williams". Varat teikt, ka Hamiltona līgums uz diviem gadiem ir viņa pēdējais, bet nākamais čempions uzplauks viņam blakus. Diemžēl Valteri uz to visu ir ļoti maza ietekme."

Kā zināms, nesen Lūiss Hamiltons noslēdza jaunu līgumu ar "Mercedes" līdz 2023. gada beigām, bet Rasela līgums ar "Williams" beigsies šī gada izskaņā. Tiek baumots, ka tādā gadījumā, ja viņš pāries uz "Mercedes", galvenie kandidāti uz vietu "Williams" sastāvā esot Niko Hilkenbergs un Daņils Kvjats, kuri šogad pilda F1 rezerves pilotu pienākumus. Arī Botass tiek minēts kā viens no pretendentiem, lai gan par viņu interesi izrāda arī "Alfa Romeo".

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2021-07-13 09:26, pirms 3 gadiem
Protams, kad posms Rasela dzimtenē, lai briti svin.
Kāpēc Williams vajadzētu Alpine rezerves pilotu Kvjatu? Lielāka iespēja, ka Botass atgriezīsies Williams. Mazāka iespēja, ka Hulkenbergs

     [+] [-]

, 2021-07-13 10:41, pirms 3 gadiem
dddd rakstīja: Protams, kad posms Rasela dzimtenē, lai briti svin.
Kāpēc Williams vajadzētu Alpine rezerves pilotu Kvjatu? Lielāka iespēja, ka Botass atgriezīsies Williams. Mazāka iespēja, ka Hulkenbergs
Šī raksta autors interesanti ir pasniedzis ideju par Kvjatu un Hulku. Runā, ka viņi ir starp kandidātiem, taču nekur nav izskanējis, ka viņi būtu galvenie favorīti.
Vairums runā, ka favorīts nr.1 ir Valteri, kas būtu loģiski. Par otru pilotu ir maz zināms, tāpēc arī ir daudz teoriju, tajā skaitā par diviem iepriekš pieminētājiem. Man gan negribas ticēt, ka kāda no komandām varētu izvēlēties pilotu, kurš F1 nav braucis jau divas sezonas