Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso fizioterapeits: "Fernando vēl pat nedomā par aiziešanu pensijā"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Alonso fizioterapeits: "Fernando vēl pat nedomā par aiziešanu pensijā"
Fernando Alonso. Foto: Aston Martin Racing

Spāņu F1 pilots Fernando Alonso vēl pat nedomā par aiziešanu no F-1, atklāj viņa fizioterapeits Fabrisio Bora.

Divkārtējais F1 čempions Alonso ziemā pārgāja no ''Alpine'' komandas uz ''Aston Martin'' vienību, kur pēc līdzšinējiem trīs posmiem 41 gadu vecais Alonso kopvērtējumā ieņem augsto trešo vietu.

Alonso ilggadējais un uzticamais fizioterapeits Fabrisio Bora, kurš vienmēr ir līdzās Alonso F1 padokā, atzinis, ka Alonso pat nedomā par aiziešanu no F1. "Manuprāt, tas ir lieliski, ja kādam Fernando vecumā izdodas sasniegt labus rezultātus šādā līmenī un noturēt tos,” itāļu žurnālam Autosprint saka Fabrisio Bora. "Alonso ir Alonso, jo viņam piemīt tieksme sevi visu laiku pilnveidot."

Alonso līgums ar ''Aston Martin'' esot uz diviem gadiem. "Viņš vēl pat nedomā par aiziešanu pensijā," turpina Bora. "Viņš joprojām vēlas turpināt sacensties. Viņš katru dienu smagi strādā un uzmanīgi ieklausās savā ķermenī un prātā. Pagaidām viņš joprojām ir laimīgs sacīkšu trasē."

Daži uzskata, ka Alonso vajadzēja izcīnīt vairāk nekā divus F1 pasaules čempiontitulus, taču bieži vien spāņu pilotam iegrieza nepareiza komandas izvēle. Kā piebilda bijušais F1 pilots Sergejs Sirotkins, tad "Beidzot, šķiet, ka savas karjeras beigās viņš pareizi nojauta, uz kuru komandu doties. Tā jau ir maza sensācija," smejoties saka Sirotkins.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com