Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" boss: "Nevaru solīt, ka šogad izcīnīsim uzvaras"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" boss: "Nevaru solīt, ka šogad izcīnīsim uzvaras"
"Ferrari" komandas piloti, vadītājs un jaunais auto. Foto: Scuderia Ferrari

Pēc šodien notikušās "Ferrari" jaunās mašīnas SF21 prezentācijas, komandas vadītājs Matija Binoto atzina, ka nejūt pastiprinātu spiedienu "no augšas", taču apzinās, ka vienības rezultātiem ir obligāti jāprogresē. Tiesa gan, ņemot vērā, ka starpsezonā sacīkšu mašīnas vien uzlabotas, nevis radītas no nulles, viņš nesola, ka šogad izdosies tikt pie uzvarām.

Pagājušajā gadā "Ferrari" neizcīnīja nevienu uzvaru, aizvadot vienu no sliktākajām sezonām savā vēsturē, bet komandu ieskaitē tika gūta sestā vieta. Galvenokārt problēmas bija dzinēja jaudas trūkuma dēļ, ko dažkārt maskēja Šarla Leklēra lieliskais sniegums, sportistam dažas reizes arī kāpjot uz pjedestāla.

"Būdams komandas vadītājs, es ļoti labi saprotu savu atbildību, sevišķi, ja esi daļa no šādas komandas, kas demonstrē itāļu izcilību pasaules līmenī," saka Binoto. "Līdz ar to es nejūtu spiedienu, bet atbildību un lepnumu. Mums vienkārši jārāda labāks sniegums, un tā ir daļa no manas atbildības."

Ņemot vērā, ka pērnā gada "Ferrari" modeli nevarētu saukt par ļoti izdevušos, Binoto nesola, ka šogad komanda gūs grandiozus panākumus.

"Pagājušais gads, protams, izvērsās par lielu, lielu sarūgtinājumu," sacīja Binoto. "Mēs apzināmies, ka nedrīkstam atkārtot tik sliktu rezultātu. Šogad mums jābūt labākiem. Mūsu vēlēšanās uzvarēt ir pavisam skaidra. Es nesaku, ka šogad uzvarēsim, jo jābūt reālistiem. Pagājušajā gadā daudzām komandām bija ātras mašīnas, daļēji to attīstība bijusi iesaldēta, tāpēc tās noteikti būs spēcīgas arī šogad."

"Ferrari" jaunais pilots Karloss Sainss arī ir piesardzīgs: "Tas, vai spēsim kāpt uz pjedestāla, ir miljons dolāru jautājums. To mēs neuzzināsim pat testos, drīzāk tikai sacīkstēs Bahreinā. Pēdējos mēnešos esmu cieši sekojis komandas progresam, un ir redzamas dažas iepriecinošas zīmes. Esam ieguvuši iepriecinošus datus, bet tajā pašā laikā mēs nezinām, ko dara citi. Katru ziemu ir viens un tas pats, jo neviens nezina, kur būs konkurenti, un pat tad, ja progresē, nekad nevar zināt, cik būs progresējuši pārējie."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

  -2 [+] [-]

, 2021-03-10 20:22, pirms 3 gadiem
varu apsolīt viņa vietā: "viena uzvara toč būs "

  +2 [+] [-]

, 2021-03-11 00:31, pirms 3 gadiem
mo taverna rakstīja: varu apsolīt viņa vietā: "viena uzvara toč būs "
Ja izstāsies Mersedess un Red bull piloti, tad varbūt izcīnīs uzvaru.

     [+] [-]

, 2021-03-12 11:38, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ja izstāsies Mersedess un Red bull piloti, tad varbūt izcīnīs uzvaru.
Tas pie nosacījuma, ja arī visas pārejās būs izstājušās