Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass: "Līgumu ar mani gribēja vēl viena F1 komanda"

Juris Grīns
Juris Grīns

Botass: "Līgumu ar mani gribēja vēl viena F1 komanda"
Valteri Botass. Foto: Motorsport.com

Somu autosportists Valteri Botass atzinis, ka viņam piedāvājumus uz 2022. gada "Formula 1" sezonu ir izteikušas divas komandas, un otrā no tām viņu uzrunājusi tikai dažas dienas pēc līguma parakstīšanas ar "Alfa Romeo Racing".

Šonedēļ Abū Dabī trasē Botass aizvadīs savas pēdējās sacensības "Mercedes" komandas sastāvā un varbūt tā viņam būs pēdējā iespēja karjerā kāpt uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Uz nākamajām sezonām Botass vienojies pārstāvēt "Alfa Romeo", kas šogad ir viena no lēnākajām komandām, tomēr ar pamatotām cerībām uz progresu.

Botass tagad atzinis, ka "Alfa Romeo" vienība nebija vienīgā, kas gribējusi noslēgt ar viņu līgumu uz 2022. gadu.

"Divas dienas pēc tam, kad biju panācis vienošanos ar "Alfa Romeo", es saņēmu vēl vienu zvanu, un viņi teica, ka grib runāt," intervijā somu izdevumam "Iltalehti" sacīja Botass. "Atbildēju, ka viņi ir nedaudz nokavējuši."

Lai gan sportists nenosauca konkrētās komandas vārdu, viņš sacīja, ka tā bijusi vienība, kas pēdējās sezonās rādījusi labāku sniegumu nekā "Alfa Romeo".

"Varbūt, ja paskatās pēdējos gadus, tā bijusi nedaudz ātrāka, bet es vienalga domāju, ka mūsu komanda būs laba, esmu apmierināts ar šo iespēju," piebilst Botass.

Izmantotie resursi:
grandpx.com