Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pēc sūdzībām F1 starta laukumā aizliedz ieeju miesassargiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc sūdzībām F1 starta laukumā aizliedz ieeju miesassargiem
Foto: Motorsport.com

Pēc tam, kad F1 sacīkšu televīzijas komentētājs Martins Brandls Amerikas posma laikā pirms starta saskārās ar nepatīkamām situācijām starta laukumā, šobrīd ieviesti noteikumi, kas slavenībām aizliedz apmeklēt pirmsstarta zonu miesassargu pavadībā.

Brandls jau ilgus gadus pirms sacīkšu starta apstaigā starta laukumu, intervējot tur esošos cilvēkus, kuru vidū ir gan sportisti, gan komandu pārstāvji, gan arī dažādas īpaši uzaicinātas slavenības.

Brandls sevišķi izceļ sarunu ar repa izpildītāju "Megan Thee Stallion", kura pati sarunu neatteica, kamēr viņas miesassargs aizrādīja un gribēja aizliegt interviju. Vēlāk Brandls, kurš pats savulaik startēja "Formulā 1", publiski aicināja slavenības uzlabot manieres un izrādīt cieņu, atrodoties starta laukumā.

"Arī iepriekš es esmu sajutis spiedienu starta laukumā, taču tas bijis no tādiem cilvēkiem kā Senna, Prosts, Šūmahers, Mansels, Pikē un tā tālāk," situāciju komentēja 62 gadus vecais Brandls. "Miesassargi, kas pirmo reizi apmeklē sacīkstes, man netraucē, katram ir jādara savs darbs, bet varbūt viņi varētu iemācīties kādas manieres un cieņas izrādīšanu mums."

To ņēmusi vērā arī F1 čempionāta vadība, kas turpmāk aizliegusi slavenībām ierasties starta laukumā miesassargu pavadībā.

"Ir ieviesti jauni noteikumi, ka turpmāk slavenībām starta laukumā jābūt bez apsardzes," apstiprina Brandls, reizē mazliet pajokojot. "To var saukt par "Brandla punktu", un tagad viņiem ir obligāta prasība ar mani runāt. Godīgi gan sakot, man patīk, ja viņi mani ignorē."

F1 pārstāvji paskaidro: "Slavenībām nav obligāti jāsniedz intervijas, atrodoties starta laukumā, bet miesassargi vairs nedrīkstēs tur atrasties kopā ar tām."

Brandls tikmēr saka, ka daļa slavenību ierodas uz sacīkstēm, lai izrādītu sevi, kamēr citām ir patiesa interese par "Formulu 1".

"Man gribas izcelt, ka ir dažas slavenības, kas atrašanos starta laukumā izmanto savā labā, ja godīgi," neslēpj Brandls. "Patiesībā viņiem pret sacīkstēm nav nekādas kaisles. Zinu, ka daudzi fani domā, ka tur vajadzētu atrasties viņiem, jo viņi, nevis šīs slavenības ir lielākie F1 līdzjutēji."

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...

Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +2 [+] [-]

, 2021-11-09 20:10, pirms 2 gadiem
Iemesls ir vienkāršs, neviens no tām slavenībām nav "lielāks" par F1, tā ka vajag pastāvēt pie ratiem, un izrādīt cieņu, ka ir vispār uzaicināti.
Par laimi, visi jau nav tādi āksti, kā tā kaza ar saviem miesassargiem. Chris Bosh bija ieradies (COTA), bruņojies ar foto kameru

  +4 [+] [-]

, 2021-11-09 20:47, pirms 2 gadiem
Ekspert varenais! Kaada pipara peec slavenibam vajag miesassargus F1 starta laukumaa? Pirmkaart pirms tur vinjus ielaizj, vinjus instruee ko driikst un ko nedriikst dariit. Nedrikts aiztikt bolidus, trauceet brauceejus(ja ieprieksh nav sarunaats) Visu to laukumu apsargaa taa pat un nav vajadziiba pec kaut kaadien peertikjveidigajiem apsargiem.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-09 20:47, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: K-kāds opis apvainojies, ka viņam atteica interviju.
Net worth 100 milj

  +3 [+] [-]

, 2021-11-09 21:27, pirms 2 gadiem
Kas pie velna Megan Thee Stallion?

  +2 [+] [-]

, 2021-11-09 22:14, pirms 2 gadiem
Njā, kur tā Pasaule ripo 😂
"Slaveniibas", tikpat slaveni kaa Luijs "labākais pilots" 😂

  +3 [+] [-]

, 2021-11-09 22:29, pirms 2 gadiem
Pirmo reizi tādu redzu, tad nu gan slavenība. Trīs ērzeļi paņēmuši priekšā?

     [+] [-]

, 2021-11-10 10:10, pirms 2 gadiem
Pazudis no F-1 Hamiltons, pazudīs ari rasistiskās afroamerikāņu slavenības.

     [+] [-]

, 2021-11-10 11:52, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: K-kāds opis apvainojies, ka viņam atteica interviju.
Ar šo teikumu tu ļoti uzskatāmi parādīji savu zināšanu līmeni.. No sērijas - pamuļķis ticis galā ar reģistrāciju Sportacentrā, un pat atradis, kur var ierakstīt komentārus.