Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Koronels: "Šogad radio bieži dzirdēsim Hamiltona čīkstēšanu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Koronels: "Šogad radio bieži dzirdēsim Hamiltona čīkstēšanu"
Lūiss Hamiltons. Foto: Erik Junius

Holandiešu autosporta veterāns Toms Koronels uzskata, ka Lūiss Hamiltons šosezon izcīnīs astoto titulu savā "Formula 1" braucēja karjerā un nākamgad vairs neturpinās dalību čempionātā. Tomēr ceļš uz šo titulu, pēc viņa vārdiem, būs grūts, jo spēcīgu konkurenci sastādīs Makss Verstapens.

Ja Hamiltons izcīnīs vēl vienu titulu, viņš kļūs par F1 vēsturē panākumiem bagātāko sportistu, pārspējot Mihaela Šūmahera sasniegumu - pašlaik abi dala septiņus titulus. Tomēr priekšā gaida gara sezona, kurā plānoti 23 posmi, un tas ir vairāk nekā jebkad.

"Hamiltons ir īsts sacīkšu braucējs, bet šī sezona, ar 23 posmiem, būs grūtākā viņa karjerā," stāsta Koronels. "Tādi cilvēki kā Hamiltons bez problēmām diktē paši savu likteni, un es jau spēju iedomāties, kā viņš jutīsies, kad izcīnīs astoto F1 titulu čempionāta garākajā sezonā. Ar astoņiem tituliem viņš vairs nebūs Hamiltons, bet gan kā Dievs. Un pēc tam pienāk beigas. Es neredzu iemeslu, kāpēc viņam būtu jāturpina karjera, kad visi rekordi būs pārspēti. Jau šajā starpsezonā sarunas ar "Mercedes" bija sarežģītas. Bija redzams, ka ne viena, ne otra pusi nebija līdz galam ieinteresēta. "Mercedes" vairs nav vajadzīgs Hamiltons, viņam šajā komandā vairs nav nākotnes - vienīgais iemesls būtu turpināt papildināt savu bankas kontu. Aiz durvīm jau stāv Džordžs Rasels."

Koronels prognozē, ka ļoti spēcīga šogad būs "Red Bull" vienība, kas pērn vienīgā spēja sastādīt konkurenci "Mercedes", turklāt ievērojami progresēja sezonas otrajā daļā. Šogad mašīnas ir tās pašas, vien ar dažādiem uzlabojumiem, kamēr lielāka brīvība bijusi dzinēju attīstīšanas frontē. "Honda" oficiāli piegādās dzinējus pēdējo sezonu, bet turpmākos gadus tos uzturēs "Red Bull" komanda savā rūpnīcā.

"Es tiešām paredzu, ka šogad notiks kaut kas īpašs," uzskata Koronels. "Pirms aiziešanas no F1 čempionāta, "Honda" noteikti paveiks visu, kas ir tās spēkos. Nesaku, ka Makss būs čempions, bet radio mēs daudz dzirdēsim Hamiltona čīkstēšanu. Viņš vienmēr tā dara, kad kāds viņam elpo pakausī. Pēdējos gados viņam klājies pārāk viegli."

Izmantotie resursi:
Vettel's admission before his debut |...

     [+] [-]

, 2021-03-09 20:32, pirms 3 gadiem
Laikam vērtē pēc sevis.
Agrāk sekoju WTCC un līdzīgiem seriāliem, un tieši Koronels bija vislielākais čikstētājs, ka viņu sodīja par brutālu konkurentu izstumšanu no trases, čīkstēja par to, ka autiņš neiet, čīkstēja par to, ka konkurenti pa ātru brauc utt. Vēl bija tāds pats čīkstulis no ungārijas Mičelis, kurš mūžīgi žēlojās un čīkstēja par citiem.