Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Mazepinam nav vietas F1 čempionātā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Mazepinam nav vietas F1 čempionātā"
Miks Šūmahers un Ņikita Mazepins. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais "Formula 1" pilots Ralfs Šūmahers uzskata, ka Ņikitas Mazepina darbības trasē apdraud citu sportistu dzīvības, tādēļ viņam nebūtu jāstartē pasaules čempionātā.

Aizvadītajā posmā Nīderlandē tika piedzīvota sadursme starp "Haas" pilotiem Miku Šūmaheru un Mazepinu, bet pirms tam abiem bija starpgadījums arī kvalifikācijā. Sacīkstēs Šūmahers veica apdzīšanas manevru pret komandas biedru, kad krievu sportists Mazepins pēkšņi vēlreiz mainīja trajektoriju, aizķerot pārinieka formulas priekšējo antispārnu.

Jautāts par notikušo, Šūmahers atzina: "Kaut ko kritizēt medijos, tas vairāk piestāv viņam. Tāpēc es palikšu ārpus tā visa un visu nokārtošu komandas iekšienē. Tas, ko gribu teikt, ar viņu ir problēmas ne tikai man, arī ar vairākiem citiem. Serhio Peress bija pienācis pie manis un vaicāja, ko viņš dara?"

"Haas" vadītājs Ginters Steiners pēc kvalifikācijas vēl neizrādīja satraukumu, taču pēc sacīkstēs notikušās sadursmes jau solīja rīkoties.

"Mums ir jāatrod kompromiss, citādi nāksies ieviest noteikumus," sacīja Steiners, gan atzīstot, ka viennozīmīgi nevaino Mazepinu. "Es neteiktu, ka tā bija netīra taktika - lai dejotu tango, vienmēr jābūt diviem cilvēkiem."

Īpaši skarbi Mazepinu kritizējis Mika Šūmahera onkulis Ralfs: "Miks atradās perfektā pozīcijā, lai apdzītu, kad Mazepins pēkšņi sāka braukt viņam virsū un pat salauza Mika priekšējo antispārnu. Šādas darbības tik lielā ātrumā ir dzīvību apdraudošas. Ja viņš veic tādus manevrus, Ņikitam nav vietas "Formulā 1". Riski, ko viņš uzņemas, nesakrīt ar viņa talanta līmeni. Viņš izskatās satriekts un neapmierināts. Ginteram Steineram ir steidzami jāiejaucas. Pat, ja komandai ir vajadzīga Mazepina nauda, tāda nedrīkst būt cena par komandas apdraudēšanu."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

  +1 [+] [-]

, 2021-09-07 12:05, pirms 3 gadiem
mazepins nāk ar rubļiem

  +3 [+] [-]

, 2021-09-07 14:42, pirms 3 gadiem
Kaut kāds krievu ērzelis Mazpisāns čakarē galvu Šūmaheru dinastijai

     [+] [-]

, 2021-09-07 16:56, pirms 3 gadiem
Urlaam vispaar ir jaaizliedz starteet aarpus PidoRussijas!