Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss favorīts uz vietu "Toro Rosso"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss favorīts uz vietu "Toro Rosso"
Karloss Sainss juniors
Foto: carlossainzjr.com

"Toro Rosso" komanda uz 2014. gada F1 sezonu gatavojas nolīgt Karlosu Sainsu junioru, nevis Antonio Fēliksu da Koštu, vēsta Eiropas prese.

Iepriekš tika uzskatīts, ka gadījumā, ja "Red Bull" parakstīs līgumu ar Danielu Rikjardo, kā tas ir noticis, viņa vietā "Toro Rosso" komandā nākošgad startēs tieši Da Košta, kuram ir vairāk pieredzes kā Sainsam. Tomēr portugālis šogad ir ievērojami regresējis un "Formula Renault 3.5 Series" čempionātā atrodas tikai piektajā vietā, par ko "Red Bull" un "Toro Rosso" nav sajūsmā.

Nākamais rindā ir tieši Karloss Sainss juniors, rallija leģendas Karlosa Sainsa dēls. Viņa menedžeris ir Luiss Garsija Abads, tas pats cilvēks, kas rūpējas par Fernando Alonso karjeru.

"Tas, ka Rikjardo ir dabūjis līgumu ar "Red Bull", ir ļoti labas ziņas mūsu valstij," kādā intervijā Moncā izteicies Alonso. "Tas ir pavēris Sainsam labas izredzes tikt "Toro Rosso" sastāvā."

Spānijas laikraksts "Marca" ziņo, ka "Red Bull" vadība bijusi "sajūsmā par ātrumu, profesionālismu un prasmi saprasties ar inženieriem", kad Sainss juniors jūlijā piedalījās jauno braucēju F1 testos Silverstounā. Tāpat Sainss esot favorīts "Red Bull" konsultantam Helmutam Marko, kuram ir liela teikšana svarīgu lēmumu pieņemšanā.

Savukārt cits Spānijas izdevums AS vēsta, ka Sainsam junioram jau Singapūrā tiks dota iespēja pārstāvēt "Toro Rosso" komandu piektdienas treniņbraucienos. Spānijas motoru sporta federācija tikmēr strādā pie tā, lai sagādātu Sainsam superlicenci, kas nepieciešama F1 bolīda pilotēšanai.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-09-06 22:31, pirms 11 gadiem
nu nu, pēc treniņbaraucieniem vēl pāragri spriest, bet gan jau šie zina ko dara

  -2 [+] [-]

, 2013-09-07 08:28, pirms 11 gadiem
Tam čalim tas ģīmis galīgi traks, nepatīk.

     [+] [-]

, 2013-09-07 09:31, pirms 11 gadiem
Kārlis Sainis juniors? Nice