Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Mans mērķis vairs nav startēt "Ferrari" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress: "Mans mērķis vairs nav startēt "Ferrari" komandā"
Serhio Peress. Foto: Facebook.com/sergioperezf1

Meksikāņu F1 pilots Serhio Peress atzinis, ka viņa mērķis vairs nav kļūt par "Ferrari" pilotu un turpmāk visus savus spēkus viņš veltīs "Racing Point" komandai. Vienība, kas vēl nesen startēja ar nosaukumu "Force India", tagad ir citu īpašnieku rokās un mērķē uz vēl augstākiem sasniegumiem.

Lai gan testos "Racing Point" neizcēlās ar sevišķu ātrumu, Peress apstiprina, ka vienības mērķis ir izcīnīt ceturto vietu Konstruktoru kausa kopvērtējumā, uzveicot "Renault" rūpnīcas komandu.

"Jā, mērķis pavisam noteikti ir izcīnīt ceturto vietu Konstruktoru kausā un tas, ko redzēju testos, liek man saglabāt šādu redzējumu," saka Peress.

Uz sacensībām Melburnā "Racing Point" gatavo būtisku uzlabojumu paketi.

"Šobrīd mēs neesam ātrākā no vidējās grupas komandām, bet neesam arī lēnākā," secina Peress. "Mums viss ir sagatavots, lai Melburnā mašīna būtu aprīkota ar lieliem uzlabojumiem, ar mērķi kļūt par ātrāko no vidējās grupas komandām. Cīņas šogad šajā grupā būs supersīvas. Ļoti konkurētspējīga komanda būs "Alfa Romeo", bet esmu drošs, ka varam būt priekšā visām citām."

Lai gan iepriekš Peress neslēpa, ka viņa galvenais mērķis F1 čempionātā ir iekļūt "Ferrari" komandas sastāvā, tagad viņš paziņojis, ka tā vairs nav un visus spēkus veltīs "Racing Point" projektam.

"Laiki ir mainījušies un tagad mans mērķis ir palīdzēt šai komandai spert nākamo soli," saka 29 gadus vecais autosportists. "Esmu pilnībā iesaistīts šajā projektā un uzskatu, ka varam sasniegt lielas lietas un piedzīvot lieliskus brīžus."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com