Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Alfa Romeo" savā F1 komandā ieguldīs divreiz vairāk naudas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Alfa Romeo" savā F1 komandā ieguldīs divreiz vairāk naudas
Kimi Raikonens. Foto: Alfa Romeo Racing

"Alfa Romeo Racing" komandas budžets jau šogad kļūs divreiz lielāks nekā pērn, kad vienība vēl nesa "Sauber" vārdu. Tās mērķis ir augsts - kļūt par ceturto spēcīgāko komandu "Formulā 1".

Lai gan komanda aizvien būs to pašu īpašnieku rokās, no tās nosaukuma "Sauber" vārds nu ir zudis, un jau gaidāmajā sezonā to sauks "Alfa Romeo Racing", par godu galvenajam sponsoram un sadarbības partnerim.

"BudgetBookGP" ziņo, ka "Alfa Romeo" rūpnīca F1 komandā šogad gatavojas investēt 100 miljonus eiro. Tas nozīmē, ka kopējais komandas budžets varētu sastādīt jau 250 miljonus eiro, kas ir daudz vairāk nekā līdz šim. Saprotams, tas noteikti atsauksies arī uz rezultātiem, kas progresēja jau pērnās sezonas izskaņā, kad komanda ieguva astoto vietu Konstruktoru kausā.

Par spīti pilnīgai nosaukuma maiņai, komandas īpašnieki arvien būs Šveices investīciju uzņēmums "Longbow Finance". Komandas priekšsēdētājs aizvien būs Paskāls Piči, kurš jau 2016. gadā šajā amatā nomainīja vienības dibinātāju Peteru Zauberu, savukārt komandu turpinās vadīt Frederiks Vasērs.

"Es uzskatu, ka īstās cīņas notiek starp otrā ešalona komandām," gaidot jauno sezonu, izteicies Vasērs. "Domāju, ka mēs varam būt šīs grupas līderi."

Kā zināms, "Alfa Romeo Racing" vienībā startēs Kimi Raikonens un Antonio Džovinaci.

Izmantotie resursi:
The Most Complete Formula 1 News Blog! |...