Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 čempions Hamiltons: "Dzīvoju savādāk nekā vairums cilvēku"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 čempions Hamiltons: "Dzīvoju savādāk nekā vairums cilvēku"
Lūiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr daudzi Lūisa Hamiltona snieguma vērtētāji kritiski izteikušies par britu autosportista nebūt ne piezemēto dzīvesveidu, pats F1 čempions atzīst, ka tieši tādā veidā rod enerģiju un motivāciju, kas nepieciešama, lai parādītu labu ātrumu trasē.

Izšķērdīgiem bagātniekiem raksturīgo dzīvesveidu Hamiltons neslēpj no publikas, tādēļ nereti izskanējuši nosodoši viedokļi par to.

"Es nejūtos kā rokzvaigzne," intervijā "Frankfurter Allgemeine Zeitung" laikrakstam atklāj Hamiltons, kurš pērn trešo reizi karjerā un otro gadu pēc kārtas kļuva par F1 pasaules čempionu. "Es gluži vienkārši ikdienā dzīvoju citādi nekā vairums cilvēku. Tā ir aizraujoša dzīve! Piemēram, pagājušajā nedēļā es biju Vašingtonā un sēdēju netālu no prezidenta. Nākamajā rītā jau biju Kanādā, lai mazliet patrenētos un izbaudītu mūziku. Pēc tam devos uz Losandželosu, Vāciju, Monako, Londonu, no kurienes lidoju uz Kolorado un pēc tam apraudzīt dažus draugus Ņujorkā."

Hamiltons noliedz, ka dažādās nodarbes ārpus trases traucētu startēšanai F1 sacīkstēs. Piemēram, šobrīd Hamiltons strādā pie sava pirmā mūzikas albuma izdošanas.

"Man tas šķiet pozitīvi," viņš saka. "Es to izbaudu. Pagājušais gads bija piesātinātāks kā jebkurš iepriekšējais, tajā pašā laikā uzvarēju gandrīz visās sacīkstēs un ieguvu trešo pasaules čempiona titulu."

Jautāts, vai viņam šāds dzīvesveids nepieciešams, lai uzvarētu, Hamiltons atbild apstiprinoši: "Jā. Tas, ko es daru, man ir svarīgs. Es no tā gūstu enerģiju un motivāciju citām lietām - sportam. Un sava dzīve man šķiet brīnišķīga."

Izmantotie resursi:
F1Today.net - Formula 1 news

     [+] [-]

, 2016-01-04 11:19, pirms 9 gadiem
Nepatīk viņš galīgi,bet pareizi ir. Nav ko sportistus nosodīt par viņu uzdzīvi bet protams normas robežās

  +1 [+] [-]

, 2016-01-04 11:21, pirms 9 gadiem
Kas tad par albumu būs? Drošvien, ka garīgā mūzika. Ja tā, tad beidzot būs iemantojis manu cieņu!

     [+] [-]

, 2016-01-04 11:54, pirms 9 gadiem
Jaa, vienaa no posmiem kad tika atcelts starts visas komandas ālējoties izklaidēja skatītājus, tikai Ferarri šo pauzi izmantoja lai bērniem ratiņkrēslos parādītu F1 formulu un boksus. Pareizi Kimi pateica ka viņš nav āksts. Un tā tas arī ir dzīvē, ....ponti un tikai. Tas ka vari mētāties pa pasauli nenozīmē ka tā ir laime. ☺☺☺

  -2 [+] [-]

, 2016-01-04 12:51, pirms 9 gadiem
gircc rakstīja: Jaa, vienaa no posmiem kad tika atcelts starts visas komandas ālējoties izklaidēja skatītājus, tikai Ferarri šo pauzi izmantoja lai bērniem ratiņkrēslos parādītu F1 formulu un boksus. Pareizi Kimi pateica ka viņš nav āksts. Un tā tas arī ir dzīvē, ....ponti un tikai. Tas ka vari mētāties pa pasauli nenozīmē ka tā ir laime. ☺☺☺
Aha.... Kimi labākais piemērs. Tad labāk lai mētājās apkārt pa pasauli, nevis aizdzerās, ka visiem rāda pliku pakaļu. "Izcils" piemērs.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-04 17:49, pirms 9 gadiem
Dzīvo kā gribi bet nelielies.

     [+] [-]

, 2016-01-04 21:14, pirms 9 gadiem
gejs