Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 žurnālists iesmej par Maiami trases "mākslīgo ūdeni"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ gaidāmais F1 pasaules čempionāta posms Maiami sola ļoti vērienīgu sacīkšu nedēļas nogali, vismaz organizatori to tā pasniedz. Tomēr dažu šova elementu risinājumi raisījuši neizprati fanu un arī žurnālistu vidū - redzamākais no tiem ir mākslīgā osta.

Maiami posma rīkotāji, šķiet, ņēmuši piemēru no leģendārā Monako posma, kur blakus trasei piestājušas jahtas palīdz radīt turienei raksturīgo noskaņu. Lai gan Maiami pilsēta atrodas okeāna piekrastē, jaunā F1 trase, kur sacīkstes notiks pirmo reizi, izveidota pilsētas centrā.

Rīkotāji izlēmuši, ka tā nebūs problēma, lai pie trases izstādītu jahtas, lielākas grūtības būtu sagādāt ūdeni tur, kur tā nav. Rezultātā jahtas vienkārši nostiprinātas uz sauszemes, bet ūdens aizstāts ar plāksnēm, kas nokrāsotas tirkīzzilas un atgādina ūdens virsmu.

Sociālajos tīklos par šo risinājumu līdzjutēji iesmej, un arī TV kanāla "Sky Sports" žurnālists ir vieglā neizpratnē.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.