Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" paziņo prezentācijas datumu un sarūpē intrigu

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" paziņo prezentācijas datumu un sarūpē intrigu
Foto: McLaren Racing

F1 komanda "McLaren" mazliet neparastā veidā paziņojusi, ka 2019. gada sacīkšu mašīnu prezentēs Valentīna dienā, 14. februārī, tāpat atstājot līdzjutējiem kādu intrigu.

"McLaren" prezentācijas datumu izziņoja ar "Twitter" starpniecību, vizualizējot divas oranžas ķiveres, kas viena pret otru iekļautas sirds formā. Tāpat sarūpēta intriga, jo ne vien nav zināms, kāda izskatīsies jaunā mašīna, bet arī kāds būs tas krāsojums. Iespējams, komanda plāno mainīt līdzšinējās krāsas.

"Dažas mašīnas ir sarkanas, citas ir zilas," dzejoļa veidā vēsta "McLaren". "Valentīna dienā mēs atklāsim jums savas."

"McLaren MCL34" modelis zināmā mērā iezīmēs komandai jaunas ēras sākšanos, jo tajā vairs nestartēs Fernando Alonso, un arī Stofels Vandūrns devies prom, bet vietā nākuši Karloss Sainss un F1 debitants Lendo Noriss. Tāpat šī ir pirmā sezona, kad mašīna pilnībā būs veidota tieši "Renault" motoriem, ar ko pirmo reizi tika startēts pērn.

Pirmssezonas testi, kuros trasē pirmo reizi būs redzami visi jaunie spēkrati, sāksies 18. februārī un komandas savus auto prezentēs īsi pirms tam.

Šobrīd zināmie F1 prezentāciju datumi:

DatumsKomanda
12. februārisRenault
13.februārisRacing Point
14.februārisMcLaren
15.februārisFerrari

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 17:53, pirms 6 gadiem
14 februaris, un zinot ka McLaren ved sarunas ar Coca Cola par sponsorēšanu ļoti iespējams krāsojums būs Sarkani-balts... līdzīgi kā 90 gadu sākumā līdz to vidum..