Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sponsors: "No biznesa viedokļa "Aston Martin" mašīnām būtu jābūt rozā krāsā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sponsors: "No biznesa viedokļa "Aston Martin" mašīnām būtu jābūt rozā krāsā"
Foto: Aston Martin Cognizant F1 Team

"Aston Martin" sponsora BWT izpilddirektors Andreass Veisenbahers nav mierā ar to, ka F1 sacīkšu komanda šogad atteikusies no rozā krāsas, tā vietā izvēloties britu autosportam raksturīgo tumši zaļo toni. Viņš uzskata, ka tagad arī TV ekrānos šīs mašīnas vairs nav tik pamanāmas.

Iepriekšējos gados šī komanda bija pazīstama kā "Racing Point" un uz pārējo fona izcēlās ar BWT kompānijai raksturīgo rozā krāsojumu. Pēc tam, kad komandu nopirka Lorenss Strols, no šīs sezonas tā startē ar nosaukumu "Aston Martin", bet Sebastiana Fetela un Lānsa Strola spēkrati ir tumši zaļā krāsā.

"Lorenss saprot, ka mana sirds asiņo," izteicies BWT vadītājs Veisenbahers. "Arī viņš tagad uzskata, ka lēmums atteikties no rozā mašīnām bija slikts. Tas ir nepareizi no biznesa viedokļa. Vēsturiskā britu autosacīkšu zaļā krāsa ir saprotama daudziem, bet ne man. Tagad "Aston Martin" mašīnas TV ekrānos neizceļas. Vēl vairāk - ja "Aston Martin" būtu rozā krāsā, arī galvenais sponsors "Cognizant" būtu vairāk apmierināts, jo vērtība, ko dod atpazīstamība, būtu lielāka. Rozā krāsa ne vien kļuvusi par mūsu firmas zīmi, bet arī ieguvusi zināmu eleganci."

BWT sponsorēja "Racing Point" komandu 2019. un 2020. gadā. Veisenbahers atminas, ka bijuši ļoti spoži, kā arī ne tik patīkami brīži.

"Labākais brīdis bija pagājušajā gadā Sahirā izcīnītā Serhio Peresa uzvara," viņš saka. "Arī tādēļ, ka sacīkšu dienas rītā, kad brokastojām viesnīcā, es apsolīju Serhio, ka viņš todien uzvarēs. Un viņš uzvarēja! Lielākais sarūgtinājums? Tas, ka joprojām neesmu pārliecinājis Lorensu atkal nokrāsot "Aston Martin" mašīnas rozā. Un nevis mūsu savtīguma, bet gan tīri racionālu apsvērumu dēļ- rozā mašīna izceļas vairāk un tai ir lielāks reklāmas efekts."

Izmantotie resursi:
The fastest and most complete Formula 1 news blog!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 12:15, pirms 3 gadiem
Nākamajā Džeimsa Bonda filmā Daniels Kreigs pārvietosies ar rozā Aston Martin

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 12:59, pirms 3 gadiem
Jā, vēl skumjāk ir, ka rozā toņi aizpilda vīriešu apģērbu nodaļas aiz vien plašāk..
Bet nu, kas var būt labāks par Britu auto sporta zaļo... Klasika...
Kāds tur rozā, jopcik...

     [+] [-]

, 2021-07-02 13:13, pirms 3 gadiem
Racing Point mašīnas tiešām bija pamanāmas, jo bija vis neglītākās. Rozā krāsa autosportā vai uz vīriešu sporta komandu formām ir galīgi garām.

     [+] [-]

, 2021-07-03 17:28, pirms 3 gadiem
Pirms 10 gadiem bij daudz glītākas formulas, tagad kaut kādi geju krāsojumi visām, riebjas...